2015-11-16 14:29:14• hírek • Kocsis Zoltán

Egy szatmári ezüst és két bronz a korosztályos tekebajnokságon

Egy ezüst és két bronzérmet szereztek a Szatmárnémeti Városi Sportklub sportolói a korosztályos, U23-as országos tekebajnokságon Marosvásárhelyen. A szatmári legények egyéniben és csapatban is felállhattak a dobogóra.

Egyéniben Marius Lucut 556 bábot borított fel, ezzel a harmadik helyen végzett. A második helyet a tavaly a csehországi Brnóban megrendezett Európa-bajnokságon bronzérmes Radu Balaban (az Inter Petrila klub sportolója) szerezte meg, míg a bajnoki cím a jászvásári Stefan Lincué lett.

Eredményesen gurítottak a szatmáriak párosban is. A legfényesebb érmet is ebben a kategóriában szerezte a VSK, a Vasile Maxim és Darius Soncodi alkotta páros ugyanis a második helyen végzett, megelőzve klubtársainkat, a Ciprian Cubitchi és Bogdan Bondics duót. Az élen a Kolozsvári CFR - Aranyosgyéres klubok versenyzői, Rares Balogh és Marian Lazar végeztek.

Ezzel folytatódik a remek szatmári tekeszezon, hisz Marius Lucut idén megnyerte a 18 éven aluliak országos bajnokságát, míg Lucut és Gabriel Sabau a román válogatott tagjaiként a kilencedik helyen zártak a németországi Spickdorfban megrendezett világbajnokságon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: