2014-06-06 17:57:25• hírek • Szatmár.ro

Egy súlyos beteg szatmári színész megsegítésére tartanak jótékonysági előadást

A június 18-án megtartandó Fekete Péter előadás teljes bevétele jótékonysági célt szolgál, így a közönség jól szórakozva segítheti Thália egyik papjának felépülését. A szórakozás pedig garantált, hiszen rengeteg örökzöld sláger hangzik el a könnyed, vidám darabban.

Mint köztudott, a nevetés jótékony hatású: gyógyító erővel bír. Nevetésre pedig lesz alkalom bőven június 18-án, szerdán 19 órától, a nagy közönségsikernek örvendő Fekete Péter című, fergeteges humorú operett-előadáson. A szilveszteri produkcióként bemutatott előadás teljes bevétele ezúttal jótékonysági célokat szolgál, ugyanis a művészek fel kívánják ajánlani a színház román társulatának egyik elismert művésze gyógykezelésére, akit súlyos betegség támadott meg.

A társulat megkér minden kedves színházkedvelőt, ha teheti, tekintse meg az előadást, és járuljon hozzá egy szatmári művész gyógyulásához, hiszen, amellett, hogy felejthetetlen hangulatban tölthet el két és fél órát, adományával jó ügyet szolgálhat.

A karitatív célú előadásra legkevesebb 20 lejes áron válthatnak belépőt az érdeklődők. Jegyet vásárolni és felajánlásokat tenni a színház Horea úti jegypénztárában lehet, hétköznap 10 és 17 óra között, vagy előadások előtt egy órával a művelődési ház előterében; bővebb információkért a 0261-712106-os telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődi. Az előadás ideje alatt a helyszínen elhelyezett urnába szintén lehet pénzbeli felajánlásokat elhelyezni.

Az előadást a társulat román felirattal játssza.

Jótékonysági előadás

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: