2010-08-10 09:36:24• hírek • Szatmar.ro

Egy sikeres szexjelenet alapanyagai

Időről időre szükségünk van arra, hogy szexuális életünket kizökkentsük a megszokás börtönéből.

1. Változatosság. Az egyik legnagyobb gond ami egy párkapcsolatban jelentkezhet nem más, mint az unalom. Megszokás és egyhangúság a hétköznapokban, ami a szexuális életre is kihatással van. Amikor egy helyzetet eget rengetőnek vélünk hajlamosak vagyunk arra, hogy az adott ágyjelenetet a végtelenségig ismételjük. Kezdetben élvezetet nyújt, de egy idő elteltével eljutunk addig a pontig, amikor már megunjuk és valami újdonság után vágyunk. A szexjelenetek alkalmával az emberek többségének kisebb vagy nagyobb hőfokú bizonytalansága van, ami olykor arra készteti őket, hogy azokat a pozíciókat ismételjék, amelyek addig sikerélményhez vezettek. Sokan a bizonytalanság miatt nehezen szabadulnak meg a megszokott, jól bevált szexuális pozícióktól, ezért nehéz fenntartani a változatosságot. Ahhoz, hogy nemi életünkbe az újdonság varázsát újból visszacsempészzük, változtassunk a helyszínen és a megszokott időponton. Időről időre szükségünk van arra, hogy szexuális életünket kizökkentsük a megszokás börtönéből.

2. Kalandvágy. Szükségünk van arra, hogy szunnyadó bátorságunkat elővegyük és tőlünk teljen szokatlan, hajmeresztő, meglepő dolgokat műveljünk az ágyban vagy azon kívül. Ez a szexuális segédeszközök használatától, a nyilvános helyen történő szexjelenetig mindent magába foglalhat, a lényeg hogy tőlünk eddig merőben idegen, távol álló szex jelenteteket produkáljunk.

3. Lelkesedés, rajongás. Amennyiben kapcsolatunkban mindig csak az egyik fél a szexuális kezdeményező, fordítsunk a megszokott helyzeten. Nem minden esetben kell a férfinak a szex felé vezető első lépést megtennie. Szex iránti vágyunkat bárhol, bármikor, a legváratlanabb helyzetekben is kinyilváníthatjuk. Akár a konyhában is letéphetjük párunk ruháit, nem kell feltétlenül az ágyig eljutnunk. Mert amint tudjuk, a jó szex nem az ágyban kezdődik, legfeljebb ott végződik.

4. Figyelmesség. Egy hosszabb ideje tartó kapcsolatban, házasságban számos tényező elvonhatja figyelmünket a párunkról: a gyerekek, a munka stb. Tanuljuk meg hogyan kell időnként az akadályozó tényezőknek nemet mondani, és örüljünk némi intimitásnak, élvezzük az egymásnak ajándékozott percek zamatát. Partnerünk bizonyára értékeli fogja az irányában tanúsított figyelmet, ami a lepedőmutatványok alkalmával remélhetőleg az érzékek tűzijátékában fog kiteljesedni.

5. Testi vonzalom. A vágy felélesztésének elengedhetetlen része a szexepil, de amint tudjuk, néha a legkisebb, legjelentéktelenebbnek tűnő gesztusok is nagyobbat robbannak, mint egy bomba és kiválthatják az érzékek robbanását. Abból az alapgondolatból kiindulva, hogy a férfiak a vizuális ingerekre sokkal fogékonyabbak, mint a nők, kényeztessük partnerünket a vonzalom által feléleszthető praktikákkal. Végezetül soha ne fogjuk vissza magunkat, engedjünk teret a vizuális és az auditív élvezeteknek, és jöhet a szex minden mennyiségben!


Élvezzük az egymásnak ajándékozott percek zamatát

Élvezzük az egymásnak ajándékozott percek zamatát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: