2013-12-20 08:00:35• hírek • Blikk.hu

Egy rajongó állítja, gyereke lett L.L. Juniortól

L. L. Junior, mielőtt megismerte kedvesét, Csillát, szinte sportot űzött a trófeagyűjtésből. Ami nem is meglepő, hiszen zenészként a koncertek után sorban álltak öltözője előtt a nők.

És mivel Junior facér volt, nem ellenkezett, eszébe sem jutott nem kihasználni a kínálkozó lehetőségeket.

Azt azonban nem gondolta, hogy egy egyéjszakás kalandnak akár komoly következménye is lehet. A minap ugyanis az énekes sokkoló levelet kapott: a kézzel írott papíron fehéren feketén az állt, hogy Juniornak a kis Lacikán kívül van még egy gyermeke.

„Jó pár évvel ezelőtt egy koncerted után találkoztunk, amikor rám néztél éreztem, hogy megváltozik az életem. Az volt életem legcsodálatosabb éjszakája. Aztán pár héttel később kiderült, hogy kisbabát várok. Biztos, hogy tőled, mert más férfi nem volt akkor az életemben. A kicsi novemberben lett négy éves, folyamatosan kérdezi, hogy hol van az apja" - írja egy nő Juniornak.

- Éppen forgattunk, amikor Csilla kibontotta a levelet, amelyben az állt, hogy évekkel ezelőtt egy koncertem után teherbe ejtettem valakit. Fogalmam sincs, hogy ki lehet ez a nő, hiszen még a nevét sem írta le. Csilla teljesen ledöbbent, alig tért magához, miután elolvasta a sorokat, amit meg is értek, hiszen én is sokkot kaptam. A karácsonyunkat most biztosan beárnyékolja ez a hír, hiszen amíg nem találom meg ezt a nőt, addig nem tudunk megnyugodni. Elegem van abból, hogy megpróbálják szétcincálni a családi életemet - kezdte feldúltan a rapper, aki igyekszik mindent megtenni, hogy bebizonyítsa, neki bizony csak egyetlenegy gyermeke van, akinek az édesanyja Csilla.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: