2010-02-22 14:29:28• hírek • Parajdi Andrea

Egy portál a szálláskeresőknek

Egy nyaralás vagy telelés során ha igazán kellemes kikapcsolódásra vágyunk nem csak a helyszín kiválasztására kell gondosan odafigyelnünk, hanem arra is, hogy milyen szállást foglalunk arra a néhány napra. A besthotels.ro szálloda kereső és foglaló portál azoknak kíván segítségére lenni, akik könnyedén szeretnének egy igényeiknek megfelelő romániai szállást találni, vagy akik éppen népszerűsíteni akarják az ilyen irányú szolgáltatásaikat.

Manapság már az internet a "teljes világot" hozza el az emberek otthonába, amely által nem csak informálódhatunk, hanem számítógép előtt ülve intézhetjük a különböző ügyeinket. A "bőség zavarában" azonban nagyon egyszerű elveszni. A besthotels.ro szállodakereső és foglaló portál éppen amiatt született, hogy a Romániában szállást kereső helyieknek, illetve külföldieknek, nyaralni vágyóknak, vagy üzleti útra készülőknek leegyszerűsítse a teendőjét azzal, hogy egy oldalon kínálja az országban lévő hotelek és panziók ajánlatait. A portál emellett hírszerzési lehetőség is a turizmus iránt érdeklődőknek, ugyanis rendszeresen friss információkkal szolgálnak az ágazatban történő újdonságokról.

A portál 2009 novembere óta működik, rövid idő alatt az ország legnagyobb adatbázisával rendelkező szállásfoglaló internetes oldalává nőtte ki magát. Jelenleg közel hétezer, különböző kategóriájú, hotel és panzió közül válogathatnak a szállást keresők.

A besthotels.ro a szoftverfejlesztéssel foglalkozó Ambo Systems Kft. égisze alatt született meg, amely szállodák számára már korábban kidolgozta a Vilicotel néven ismert hotel menedzsment szoftvert. A besthotels.ro három nyelven, románul, magyarul és angolul segíti a legjobb romániai szálláshelyek után kutató látogatóit. Egyelőre helységekkel, és különböző árkategóriájú besorolásokkal könnyíti a keresést, azonban a jövőben - Romániában elsőkként - többféle tematikus keresési lehetőséget is biztosítani szeretne. Ennek köszönhetően utazási célunknak megfelelően találhatnánk meg például a síelésre, gyógyfürdőzésre, vagy hegyi túrázásra alkalmas övezeteket és az ottani szálláslehetőségeket.



Három nyelven segíti a Romániában szállást keresőket a besthotels.ro


A besthotels.ro célja, hogy folyamatosan bővítse adatbázisát az ország különböző szállodáinak és panzióinak adatbejegyzésével. A szállodatulajdonosok számára kínálnak egy ingyenes alapszolgáltatást, amely biztosítja a szálláshellyel kapcsolatos leglényegesebb információk közzétételét. Amennyiben a hotelek és panziók üzemeltetői bővebb információkat, széles képgalériát helyeznének el az oldalon, megvásárolhatják a besthotels.ro térítéses csomagjait.

Azok a szállodák vehetik igénybe a besthotels.ro legfejlettebb szolgáltatásait, amelyek működésük során a Vilicotel szoftvert használják, ugyanis az ők adatlapjukon, előzetes kapcsolatfelvétel nélkül, online szállásfoglalásra is lehetőség nyílik, sőt esetekben a szállásfoglaló még olyan belső információkat is megtudhat, hogy az illető szállodában éppen hány szabad szoba áll rendelkezésre.

Azok a szálloda vagy panziótulajdonosok akik még nem találják magukat Románia legnagyobb adatbázisával rendelkező szállodakereső és foglaló portálján, jelezhetik az üzemeltetők felé a felkerülési szándékukat, mint említettük az alapbejegyzés költségmentesen zajlik.

Keresse Ön is a www.besthotels.ro-t hogy kirándulásához, vagy üzleti útjához egyszerűen megtalálhassa Romániában az Önnek leginkább megfelelő szálláslehetőséget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: