2020-05-20 07:57:56• hírek • Blikk.hu

Egy pillanat volt az egész: autóbalesetet szenvedett Oszter Sándor felesége

Még most is remeg az idegességtől Oszter Sándor neje, Failoni Donatella, mert hétfőn, vétlenül ugyan, de komoly autóbalesetet szenvedett. Törött kocsija sokáig lesz a szerelőnél.

– Még most is nagyon ideges vagyok! Nem szoktam magam tehetetlennek érezni, de kétségbe vagyok esve, mikor lesz ennek az egésznek vége – vágott bele Donatella, aki balatonrendesi házából kocsival indult a faluba vásárolni, de útközben karambolozott. – Már végeztem a kisboltban, vidáman tartottam hazafelé, majdnem otthon voltam, amikor egy huszonéves fiatalember nem adta meg a jobbkéz-szabály szerinti elsőbbséget. Hiába tapostam a fékbe, nagyon megrémültem, mert láttam, baj lesz. Össze is ütköztünk. Óriási szerencsém van, hogy nem esett bajom, mert a légzsákok valamiért nem nyíltak ki – idézte fel Oszterné, aki remegő lábakkal, ám épségben szállt ki az összetört autóból, majd rendőrt hívott.
 

– Van baleseti bejelentő, de nem tudom mobilon kitöltögetni. Sokszor hallottam, jobb, ha ilyenkor a hatóság tisztázza a körülményeket. A tapolcai rendőrök udvariasan tették a dolgukat, nagyon rendesek voltak, két óra hosszát tartott a helyszínelés. Mindkettőnket megszondáztattak, de egyikünknél sem mutatott alkoholfogyasztást. A fiatalember elismerte, nem adta meg az elsőbbséget, de még egyszer meghallgatnak, és három hét múlva zárják le az ügyet.
 

Megkerestük az ügy kapcsán a rendőrséget is.

„Május 18-án délelőtt Balatonrendes belterületén anyagi káros balesetről érkezett bejelentés. Ittasság gyanúja egyik fél részéről sem merült fel, személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit szabálysértési eljárásban vizsgálják a Tapolcai Rendőrkapitányságon” – áll a közleményben.
 

Oszterné számára legalább az pozitívum, megtudta, sokan segítenek, ha baj van.

– Az autóm rettenetesen nézett ki, de úgy láttam, a motorjának nem esett baja. A rendőrök figyelmeztettek, nagyon lassan, óvatosan menjek vele haza – mesélte Donatella. – Nagyon hálás vagyok az autószerelőmnek, aki olyan karosszérialakatost ajánlott, aki intézi a biztosítást és trélert is szerzett, hogy elszállítsák az összetört kocsit. Mindig akad segítség, a bajban kiderül, kikre számíthatok.
 

Oszter Sándor megijedt, amikor felesége beszámolt a balesetről.

– Az volt az első kérdésem: jól van-e? Megbeszéltük, hogy pénteken viszek neki egy másik autót, mert nem maradhat hetekig közlekedési eszköz nélkül egyedül a hegyen – mondta a színész.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: