2012-11-07 15:41:28• hírek • Szatmár.ro

Egy parkoló autóra zuhant a hetedikről kiugró öngyilkos

Szerda este újabb öngyilkosság történt. A Szatmárnémeti Universului sétány egyik tömbházának harmadik emeleti ablakából vetette a mélybe magát egy 69 éves nő.

A rendőrség szerint egyértelműen öngyilkosságot követett el az az 56 éves özvegyasszony, aki a tömbházának hetedik emeletéről ugrott le szerda délelőtt. A tömbház közelében parkoló egyik autóra zuhant, azonnal szörnyethalt.

A rendőrség még vizsgálódik az ügyben, de minden jel arra mutat, hogy önkezűleg vetett véget életének az 56 éves asszony, aki a Billa szupermarkettel szemben található emeletes tömbház ablakából vetette magát a mélybe. A szomszédokat is megrázta az eset, különösen azt a szomszédot, aki szemtanúja volt annak, hogy a nő a lépcsőház ablakába kimászott, majd levetette magát.

Teste egy parkoló autóra esett, a rendőrség tájékoztatása szerint azonnal az életét vesztette.

Sokan találgatnak, hogy mi lehetett a tettének az oka. A környéken lakók szerint a nő idegileg instabil volt, állítólag többször bekerült emiatt a pszichiátriára. Özvegyként egyedül élt, lánya Portugáliában lakik, most azonban itthon tartózkodott. Bár nem hagyott búcsúlevelet, sokan úgy érzik, amiatt vethetett véget életének, mert nem akart külföldre költözni a lányához.

Az ügyben a nyomozás folytatódik.

A hetedik emeletről ugrott le az öngyilkos nő

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: