2010-09-06 13:08:14• hírek • Szatmar.ro

Altintop elképesztő bombája

Szegény Hamit kapus inkább lőtt volna egy öngólt - videók.

Az elmúlt hét végén megkezdődtek a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői, ezért a klubfutball szinte teljesen háttérbe szorult.

A kvalifikációs dömping meccsei közül Törökország kazahsztáni fellépése előzőleg kevés semleges szurkoló érdeklődését keltette fel, hacsak az a tény nem, hogy a világhírű Guus Hiddink ezen a találkozón debütált tétmeccsen a félholdasok kispadján.

Az összecsapás után azonban Hamit Altintop gondoskodott arról, hogy a videómegosztókon slágerré váljék a találkozó, legalábbis annak egyik gólja. A Bayern München 27 éves középpályása ugyanis valami ritkán látható bődületes bombagóllal szerezte meg csapata második gólját a 27. percben. A törökök végül 3-0-ra tudtak nyerni Asztanában.



Az Egyesült Államok azon kevés ország közé tartozott a héten, ahol nem volt bajnoki szünet, így az MLS keretein belül a D.C. United fogadhatta a Colombus Crew csapatát. Bill Hamid legnagyobb bánatára!

A hazaiak 20 esztendős kapusa ugyanis döntő érdemeket szerzett csapata vereségében: egy hazapasszolt labdát már-már burleszkfilmben illő módon vétett el, amit Guillermo Barros Scheletto keselyűként kihasznált, megszerezve a találkozó egyetlen gólját.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: