2019-09-02 05:00:57• hírek • Blikk.hu

Egy órán át küzdöttek L.L. Junior fiának életéért

Ép ésszel felfoghatatlan tragédia érte L.L. Juniort és volt párját, H. Csillát. Szemük fényét, kisebbik gyermeküket, Dávidkát szombat késő délután halálra gázolta egy autó a XIV. kerületi Vezér és Füredi út találkozásánál. A Blikk információi szerint a gyermek életéért közel egy órát küzdöttek a mentők, sajnos mindhiába.

– Egyszerűen nem tudom felfogni, ami történt. Még nem... Annyira hihetetlen, olyan, mintha egy rémálomban lennék, és csak azt várom, hogy mikor ébredek fel– mondta megtörten a Blikknek a zenész.
 

Juniornak szombaton két vidéki fellépése és egy fővárosi, zárt körű koncertje is lett volna, éppen úton volt, amikor értesült a tragédiáról, és azonnal visszafordult. Minden fellépését lemondta, és nagy kérdés, egyáltalán mikor lesz újra olyan állapotban, hogy színpadra álljon. A rapper korábban hét évig élt együtt Csillával, két közös gyermekük, Laci és Dávid örökre összekötötte őket, bár Junior 2016 elején új életet kezdett Körtvélyessy Kingával.

 

– Egyszerűen nem fogom fel, hogyan történhetett ez. Azt mesélték, Dávid kiszaladt az útra, pedig okos fiú volt, tudta, hogy nem szabad. Sorra kapom az üzeneteket és a hívásokat, a részvétnyilvánításokat, de meghallgatni sem tudom ezeket, ilyen egyszerűen nem történhet meg – fogalmazott L.L. Junior.
 

A borzalmas baleset másnapján már kora reggeltől érkeztek az emberek, valaki egy szál virágot hozott, más mécsest gyújtott a tragédia helyszínén. A környéken többen a kisfiú haláláról beszéltek, sokan látták, ahogy egy Opel típusú személygépkocsi elütötte a gyereket.

– Rengetegen voltunk az utcán, hiszen a közelben buli volt, kerületi rendezvény sztárfellépőkkel, gyerekprogramokkal – elevenítette fel a borzalmas élményeket egy férfi. – Egyszer csak hatalmas csattanást hallottam, amikor odanéztem, láttam, hogy egy gyerek repül a levegőben, az Opel pedig fékezve megáll. A pici jó tíz méter után a betonra zuhant. Egy szempillantás alatt ott voltak a bulit biztosító őrök, próbálták újraéleszteni a kicsit. A mentők is hamar jöttek, és egy órát harcoltak a kisfiú életéért. Borzalmas volt végignézni, éjjel nem is aludtam, csak a szörnyű képek pörögtek az agyamban.

 

A szintén a Füredi úton élő Martin (14) látta, amint a kicsi és egy fiatal nő elindul a zebrán a túloldal felé. 

– Soha nem fogom elfelejteni... Egy fiatal nő, pici gyermekével kelt útra a zebrán. Egyszer csak a kisfiú kirántotta a kezét, és kiabálva elkezdett szaladni a túloldalra.Többen azt mondták, egy ismerőst látott meg, hozzá akart átszaladni, de abban a pillanatban érkezett az autó – akadt el egy pillanatra a kamasz fiú szava. – Úgy tűnt, nem jött gyorsan, de itt több lámpa is megfogja az autósokat, ezen a szakaszon nem lehet nagyon nyomni neki. Az idős sofőr, aki egy vele körülbelül egyidős nővel utazott, annyira rosszul lett, hogy őt is mentő vitte el a helyszínről.

 

A szemtanúk elmondása szerint a kisfiú édesanyja sokkos állapotban zokogott egy közeli padon, amíg a kisfia életéért harcoltak a mentők. A kétségbeesetten síró anya másik gyermekét egy barátnője gyorsan elvezette a helyszínről, legalább ő ne lássa a végtelennek tűnő szörnyű perceket.

– A legszörnyűbb pillanat az volt, amikor az anyukát végül odaengedték a kisfiúhoz. Amikor meglátta, hatalmasat sikított, nem sokkal később a picit elvitték a mentők – árulta el egy középkorú férfi.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: