2020-03-20 18:18:12• hírek • Szatmár.ro / SkyNews

Egy olasz kórház bepillantást engedett a koronavírussal való küzdelmükbe: "Készüljetek fel!"

Forrás: Skynews
Forrás: Skynews

Olyan, mint egy influenza, és csak az idősekre veszélyes, közülük is azokra, akiknek gyenge az immundernszere. Ezek a vélemények keringenek azokban az országokban, ahol még nem éreztette igazán a járvány, milyen szörnyű állapotokat idéz elő. A SkyNews egy olasz kórházban forgatott, a riport célja, hogy bebizonyítsa, mennyire tévesek azok a vélemények, amelyek alulbecsülik a vírust. A kórház vezetősége azért vállalta a riportot, hogy felhívja más országok figyelmét az eset súlyosságára, mielőtt még késő lenne. 

 

Minden Észak-Olaszországi kórházat teljesen túlterhel a koronavírus, szörnyű próbatétel még a régóta intenzívosztályon dolgozó orvosok számára is. "Ez nem egy influenza, ez egy nagyon súlyos, krónikus tüdőgyulladás, amibe százak halnak bele minden nap"-hangzik el a videóban. A bergamoi kórház Olaszország egyik legfelszereltebb kórházának számít, még belegondolni is szörnyű, hogy a szatmári vagy más romániai kórházak hogyan tudnának egy ilyen krízishelyzettel szembenézni. 

 

A riportban az egyik orvos elmondja, hogy életében nem élt át ilyen nehéz és stresszes helyzetet, sokan apokaliptikusnak nevezik a helyzetet, és a riporter szerint annak is látszik. A kórházi alkalmazottak figyelmeztető üzenete pedig egyszerű: készüljetek fel. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: