2010-12-30 13:26:58• hírek • blikk

Egy nap kétszer csoportszex

Döbbenetes információ jutott a Blikk szerkesztőségébe a ValóVilág egyik szereplőjéről, Éváról (27).

A ValóVilla törtetők csapatából bejutott lakója ez idáig még szerelmének sem árulta el, hogy nemegyszer bújt már ágyba úgy férfival, hogy egy lány is volt velük harmadikként. Azt korábban is tudtuk a szőke, göndör fürtökkel megáldott hölgyről, hogy nem megy a szomszédba egy balhéért, hiszen az sem véletlen, hogy ebben a szériában ő volt az első, akit a legtöbb lakó párbajozni küldött. De ezt a vad, szexi előéletét azonban csak nagyon kevesen ismerték.

- Volt egyszer egy pasim, akivel se veled, se nélküled kapcsolatban éltünk. A születésnapján úgy gondoltam, meglepem: elvittem hozzá az egyik barátnőmet, amelyből végül egy hármas bontakozott ki. Itt azonban még nincs vége a sztorinak, mert ezt követően még aznap a barátnőm pasiját is megleptük, amelyből szintén kialakult egy hármas - mesélte korábban valakinek Éva, aki tegnap megosztotta a Blikkel is a történetet.

A sztori meglepte Éva kedvesét is, aki eddig mit sem tudott az egészről. Ádámmal már lassan egy éve alkotnak egy párt, Éva mégis eltitkolta kalandját.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatja.


Szépségszalonban jártak a lányokSzépségszalonban jártak a lányok


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: