2013-07-25 11:42:56• hírek • Kocsis Zoltán

Súlyos baleset Szatmárnémeti határában – egy autó árokba borult

Súlyos közlekedési baleset történt csütörtök délelőtt Szatmárnémeti és Pusztadaróc között a 19A jelzésű országúton. Három személyt kórházba szállítottak, egyiküket a különleges egység munkatársai szabadítottak ki az autóból. Az ütközésben két személygépkocsi és egy kamion érintett.

A hatóságot 10.00 óra körül értesítették a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon. A helyszínre érkező szakemberek az egyik személygépkocsit az árokba borulva, a másikat egy kamionnak csapódva találták - utóbbiban egy nő a roncsok közé szorult.

A sötétszürke Opel és a fehér BMW egyaránt Pusztadaróc irányából közeledtek Szatmárnémeti felé. Az elől haladó Opel anélkül, hogy biztosította volna pozícióját, balra fordult, nem adván elsőbbséget az éppen előző BMW-nek. Az ütközés következtében az Opel az árokba borult, a BMW pedig egy, a parkolóban álló, lengyelországi Volvo típusú kamionnak csapódott, megrongálva annak üzemanyagtartályát.

Mindkét személygépkocsi szatmári rendszámú. A két sofőr saját lábán szállt ki az autóból (az árokba borultból is!), ám a BMW női utasa bent ragadt az anyósülésen - őt a tűzoltók szabadították ki.

Mindhárom személyt kórházba szállították, értesüléseink szerint egyik állapota sem súlyos, egyikük sem forog életveszélyben.

baleset coral hotel from Szatmar.ro on Vimeo.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: