2013-02-01 10:22:05• hírek • MTI

Egy másodpercen úszott el a nagy nyeremény

Egyetlen másodpercen úszott el egy brit fogadó félmillió fontos nyereménye.

A Daily Mail csütörtöki beszámolója szerint a meg nem nevezett játékos a hétvégén az angol és a skót labdarúgó kupamérkőzések négy meccsének pontos végeredményére tett fel 3 fontos - alig 15 lejes - tétet.

Az illető alacsony valószínűséggel kínált, és így nagyon nagy nyereményeséllyel kecsegtető fogadásai rendre bejöttek: az Oldham 3:2-re verte a Liverpoolt, a St. Mirren szintén 3:2-re a Celticet, a Chelsea pedig 2:2-es döntetlent játszott a Brentforddal.

Már csak a Leeds-Tottenham meccsnek kellett volna bejönnie: erre a találkozóra a fogadó 3:1-es Leeds-győzelmet játszott meg.
Ha ez is teljesül, a játékos 506 562 fontot (2,7 millió lej) kasszírozhatott volna a Ladbrokes fogadóhálózat pénztáránál.

A Leeds-Tottenham mérkőzés eredménye az utolsó pillanatig 2:1 volt, amikor egy leedsi támadás nyomán a labda a Tottenham hálójában kötött ki - egyetlen másodperccel azután, hogy a játékvezető lefújta a meccset. A bíró ugyanis pont belesípolt az utolsó akcióba, félmillió fonttól megfosztva a boldogtalan sportfogadót.

Valamelyes vigaszdíj mindazonáltal jutott a játékosnak: a három eltalált végeredményért 17 ezer fontot (közel 90 ezer lej) vehetett fel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: