2020-05-27 07:48:16• hírek • Blikk.hu

Egy lépésre volt a rivaldafénytől: erre készült a halála előtt Petics Kristóf

Nagy visszatérésre készült és szinte csak egy lépésre volt attól, hogy újra a rivaldafénybe kerülhessen Petics Kristóf (†24).

A 2016-os X-Faktor tehetséges énekesének holttestét vasárnap találták meg az Újfehértó közepén fekvő tóban. Mindössze néhány nappal azelőtt, hogy újra egy népszerű műsor szereplőjének vallhassa magát és felhívja magára a figyelmet. Kristóf négy éve Puskás Peti mentoráltjaként került be az RTL Klub zenei tehetségkutatójába, ám kizárták, utána pedig eltűnt szem elől, együttesére, a Gilbert In Love-ra koncentrált, de nem tett le komoly terveiről.
 

– Egy új lemezhez írta éppen a szövegeket, dallamokat. Klipeket terveztünk forgatni tavasszal és nyáron, koncertezni készültünk. A TV2-be mentünk volna szerdán, szerződni a következő Sztárban Sztárra. Nagy vágya volt gyerekkora óta, hogy musicalénekes legyen, a Madách Színház volt minden álma – mesélte lapunknak a tragédia után Kristóf zenésztársa, Fekete Edward.
 

A Blikk kérdésére a TV2 megerősítette, valóban számoltak Petics Kristóffal az egyik legnépszerűbb és legnézettebb zenés show-jukban. „Petics Kristóf valóban a héten jött volna szerződéskötésre a Sztárban Sztár leszek! című műsorunk kapcsán. Megrendüléssel értesültünk a tragikus hírről, részvétünk a családjának” – írta megkeresésünkre a TV2 sajtóosztálya.
 

Kristóf karrierje a műsorral – amelyben az énekesek más sztárok „bőrébe bújva” énekelnek – új lendületet kaphatott volna, hiszen például a korábbi győztesek közül Horváth Tomi vagy az akkoriban a Budapesti Operettszínház társulatához tartozó Veréb Tamás is jelentősen növelte rajongótáborát a szereplés után.
 

– A Sztárban Sztár mint műsor jó lehetőség arra, hogy a közönség megismerje egy előadó munkáját. Ugyan maszkok, jelmezek mögött kell teljesíteni, mégis úgy érzem, a nézők a valós oldaláról is megismerhetik a szereplőt, hiszen hetente több produkcióban kell helytállni – gondolkodott el Veréb Tamás. – Én a műsorban való szereplésem előtt a színházi közönségnek már ismerős voltam, de a Sztárban Sztárral a tévénézők felé tettem hatalmas lépést. Még ma is gyakran előfordul a fellépések, koncertek után, hogy amikor odajönnek hozzám az emberek, a műsorra hivatkoznak. Ez egy hatalmas kiugrási lehetőség minden előadónak!
 

Vizsgálják a körülményeket

Közigazgatási eljárás keretében vizsgálják Petics Kristóf halálának körülményeit, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság az egykori x-faktoros halálával kapcsolatban a Ripostnak elmondta, bűncselekményre utaló jel nem merült fel. „A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a rendkívüli haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Az elsődleges adatok szerint idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Az üggyel kapcsolatban bővebb tájékoztatást egyelőre nem adhatunk” – írta a kapitányság sajtóosztálya.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: