2019-04-04 11:43:28• hírek • Szatmár.ro

Egy kis gyaloglás senkinek sem árt: egyszerre több száz ember mozdul az egészségéért a hétvégén

Ha túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy edzőterembe járjon, ha nincs elég idő arra, hogy kimenjen a szabadba, vagy csak egy jó okra lenne szükség a kimozdulásra, ezt az eseményt Önnek találták ki! 

A sportos gyaloglás Szatmárnémetiben már nem számít újnak, nyolcadik alkalommal szervezik meg az aktivitást. A Cutezătorii Munților Ifjúsági, Turisztikai és Környezetvédelmi Egyesület vasárnap délután 17 órától gyülekezőt hirdet a közösségi sétára.

 

A tevékenység lényege, hogy csoportban, a sima gyalogos tempónál gyorsabban és egy szokásos sétánál hosszabb távon mozogjanak együtt az emberek - az egészségük védelméért, és a szabadidejüket közösségben, hasznosan eltöltve. Az egész családnak ajánlott könnyű hétvégi program. Jó idő ígérkezik, így a nagyszülőket sem érdemes otthon hagyni!

 

Mire számíthatunk? Az Október 25-e térről indul a csapat egy előre megbeszélt útvonalon, mely 6 km hosszú. A kisgyermekes családok távja 2 km. Ha úgy érzik, kezdhetik a rövidebb távval. A gyaloglás végeztével a két társaság körülbelül ugyanakkor érkezik vissza a kiindulási helyre.

 

Mit nyerhetünk a részvétellel? Ez nem verseny, a cél a közös aktív időtöltés. A kellemes kikapcsolódás mellett egészsége védelméért is tesz valamit, ha felkel a fotelből. A résztvevők egymás bátorításával segítenek, hogy mindenki célba érjen. Ajánljuk a sportnapot mindenkinek, aki szeretne egészségesebben, aktívabban élni és a szabadidejét hasznos elfoglaltsággal tölteni. Azoknak is, akik gyermekükkel, unokájukkal szeretnék a fizikai aktivitást, a sportolást megszerettetni. Tehát, kortól, nemtől és fizikai erőnléttől függetlenül mindenkinek.

 

A részvétel természetesen ingyenes. A gyermekek részvétele felnőttek kíséretében ajánlott. Semmilyen különleges felszerelésre nincs szükség. A kényelem a legfontosabb, esetleg nem árt egy plusz váltás felső, cipő. 

 

A gyülekező az Október 25-e téren, Szatmárnémetiben lesz vasárnap délután 17 óra előtt. A szervezők szeretettel várnak mindenkit! További infók erre a hivatkozásra kattintva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: