2005-10-20 23:33:18• hírek • Szatmar.ro

Egy kis balhé mindig kell

Ganxsta Zolee szereti a balhékat, a hozzá hasonlóan szabad szájú csajokat viszont nem.

Ganxsta a nyolcvanas évek óta borzolja a kedélyeket. Az ifjúság megrontójának kiáltották ki a Sex Action-t, most róla és a Kartel-ről mondják ugyanezt. Dalaik nőkről, bulikról, balhékról szólnak, szókimondóan. Közel a negyvenhez sem szelídült meg. 


Ganxsta Zolee így vall magáról: "Fiatalkorúak megrontója sose voltam. Én csak dalszövegeket írok és zenélek. Hogy ez kire milyen hatással van, azon sem én, sem az együttes többi tagja nem gondolkozik el. Lehet, hogy az emberek ezt felelőtlenségnek tartják, de minket csak az foglalkoztat, hogy mi jól szórakozzunk.

Imádom a balhét, de sose kezdeményezem. Nem botrányt kavarni megyek le egy szórakozóhelyre, hanem azért, hogy jól érezzem magam. Kimondottan konfliktuskerülő ember vagyok, de néha belém kötnek. Ha megtalálnak, valahogy csak kell reagálni. Jó fiúnak lenni egyébként is dögunalmas. A punk korszakomban tértem le a jó útról a susnyásba, és azóta sem tértem vissza.

Szüleim próbáltak jó útra terelni. Soha nem tiltakoztam, azt mondtam nekik, „persze, anyuka-apuka”, aztán végül minden úgy lett, ahogy én akartam. Apám érettségi után beadott egy céghez, hogy kitanuljam a külkereskedelmi szakmát. Körbebástyáztam magam az iratokkal és jókat aludtam, kiszöktem a melósokkal piálni. Jött egy új főnök, aki elémállt: „Zolikám, kedvellek téged, de vagy komolyan együtt dolgozunk, vagy megválunk egymástól.” Erre vártam már vagy három éve! Még aznap otthagytam az asztalomat.

Egyébként nem hinném, hogy nehéz természet lennék, nem is lehet igazán veszekedni velem. Hirtelenharagú vagyok, de a dühöm csak öt percig tart, utána én kérek bocsánatot. Barátnőmnek inkább azt kell tolerálnia, hogy sokat dolgozom. Hetente négy-öt fellépésünk van, és gyakran a koncertek után tovább bulizunk. Előfordul, hogy reggel hétre érünk haza.

A Kartellel év végén lepjük meg újabb albummal a rajongókat. Most gőzerővel gyakorolunk délutánonként egy óvoda pincéjében. Gyakran összefutok a kicsikkel, nagyon helyesek, de még így sem jött meg a kedvem egy saját gyerekhez. A hozzám hasonlóan szabad szájú csajok nem jönnek be nekem. Egy nő legyen jó fej és IGAZI NŐ, más nem kell. Az enyém pont ilyen, nem szakmabeli. Isten óvjon attól, hogy egy címlaplánnyal járjak! Azok nem simogatják meg az ember buksiját, amikor szükség van rá."


nana.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: