2012-02-13 15:18:54• hírek • Póti Orsolya

Egy kis ajándék Valentin-napra

Ciprian Jula, Ana Alcazar és Dan Bale alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők a Red Hat Kávézóban.
Ciprian Jula, Ana Alcazar és Dan Bale alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők a Red Hat Kávézóban.

Különleges fotókiállítás-megnyitóra került sor hétfőn délben a Red Hat Kávézóban. A Prisma Fotóművészek Egyesületének három tagja a Valentin-nap jelképeivel, a szeretet szimbólumaival ajándékozza meg az érdeklődőket a februári hónapban..

Mára itthon is elkerülhetetlen ünneppé vált a Valentin-nap, amikoris szeretteinknek valami apró, piros, szívecskés, virágos vagy csokis figyelmességgel kedveskedünk. Ezekhez hasonlóval ajándékozta meg három szatmári fotós is a Red Hat Kávézó vendégeit.

A Prisma Fotósok Egyesületének három tagja - Ana Alcazar, Ciprian Jula és Dan Bale - fényképekben rejtették el szerelmes üzeneteiket, illetve ezeken keresztül ábrázolják a Valentin-nap olyan szimbólumait, mint a szív, a csokoládé, vagy egy-egy szerelmes vallomás...

A fotográfia kedvelői mindhárom művész korábbi alkotásait is megcsodálhatták már, hiszen a tavaly márciusban alakult Prisma Fotóművészek Egyesülete számos más kiállítást szervezett az utóbbi időben. Az érdeklődőket február végéig várják a „szeretet jelképei" a szatmári szórakozóhelyen.



Dan Bale, Ana Alcazar, Ciprian Jula

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: