2006-02-08 19:43:40• hírek • Szatmár.ro

Egy kapcsolat halála

2231.jpgA párkapcsolatban élők gyakran szembesülnek azzal, hogy elmúlt a nagybetűs szerelem.

A házasságban és a hosszú párkapcsolatban élők gyakran szembesülnek azzal, hogy elmúlt az izgalom, a bizsergés, a sóvárgás, vagyis a nagybetűs szerelem. Ennek oka legtöbbször az unalom. Ha továbbra is fontos számunkra párunk és a kapcsolat, tenni kell valamit az ellaposodás ellen. A tisztességes összecsapás éberen tart, örökös szenvedélyben.

Az álszent harmónia tünetei a következők: minden apró veszekedést csírájában elfojtanak. Ennek eredendő forrása az lehet, hogy az ellentéteket látszólagos harmóniával palástolják a párok, ezért a beszélgetések teljesen megszűnnek. Megoldás lehet, hogy minden tisztességes összecsapást bevállalunk, ugyanis az a házastárs iránti őszinte érdeklődést, a partner iránt érzett tiszteletet bizonyítja. A veszekedés felfedezőút a másik céljaihoz és kívánságaihoz. Persze a tányércsapkodásig nem kell elmenni, érdemes az észérveknél maradni.

Az unalom másik gyökere az lehet, ha mindent egyformán, monoton módon csinálunk. Ennek tünetei lehetnek a közös barátok, közös hobbi. Sőt, a hasonló öltözködés. Persze az azonos színű szabadidőruha pusztán ízlés dolga. De ha a kapcsolat alapjává válik, az az egyhangúságot fokozza. A legjobb védekezés az, ha belátjuk, hogy nem lehet mindenen megosztozni. A saját érdeklődési körű partner érdekesebb. Tanulni kell egymástól, adjuk át lelkesedésüket a másik félnek.

Az unalom harmadik eredendője a partner személyiségének túlzott ismerete. Amikor minden szavát, mozdulatát előre ki tudod számítani, akkor bizony változtatni kell, mert azzal, hogyha mindig ugyanazt mondjuk és ugyanúgy cselekszünk, az olyan, mint egy unalmas színdarab, folyton ugyanazzal a szereposztással.

Védekezésképpen figyeld meg saját magad. Kezdj megváltoztatni bizonyos dolgokat. Például ahelyett, hogy otthon várnád, menj elé a munkahelyére, és ne süss minden vasárnap bundáskenyeret! - írja a www.nana.hu.Stop.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: