2015-04-16 14:25:35• hírek • (x)

Egy igazán különleges lagzit szeretnél?

Unod már, hogy minden lagziban ugyanaz a zene szól? A Party Mistral különlegessé teszi a nagy napot!

Közeleg életed nagy napja? Megkérték a kezed és a nyakadba szakadt az egész lagzi-szervezés? Ráadásul azt szeretnéd, hogy barátnőid irigykedjenek a buli remek hangulatára? A megoldás a Party Mistral zenekar! Takács Melinda és Attila nagy tapasztalattal rendelkezik az átlagos összejövetelek igazi "ereszd el a hajamat" hangulatú bulikká varázslásában.

A két zenész már jó ideje alkot remek párost, külföldön és belföldön is rengeteg helyen-eseményen zenéltek már és mindenfelé elégedett, de a rengeteg táncba belefáradt bulizót hagytak maguk mögött.

A Party Mistral zenei palettája igen széles: a megrendelő igényeinek megfelelően akár mulatóst, akár rockot, latino vagy funky zenét játszanak, több ezer dal kottája és szövege van a fejükben. Fontos, hogy mindig élőben játszanak, a repertoárt pedig ott helyben alakítják, a bulizók hangulatának megfelelően. A lagzik mellett a zenészek természetesen egyéb felkérésekhez is alkalmazkodni tudnak: ha kell francia sanzonokat adnak elő, ha kell örökzöld angol nyelvű dalokat játszanak, igény szerint egészen az 1930-as évek slágereiig visszanyúlva.

A kérdés pedig, hogy honnan ez a hatalmas repertoár, megalapozott, de megvan rá a válasz is. Amellett, hogy jó ideje játszanak együtt, több éven keresztül luxushajókon muzsikált a páros - ez idő alatt pedig a nemzetközi hallgatóság igényeihez kellett alkalmazkodniuk.

A Party Mistral számos helyi és külföldi zenei televíziós adó műsorában tűnt már fel és zenélt, ennek ellenére Melinda és Attila szerények maradtak: megfizethető áron szolgáltatnak minőségi zenét céges és családi eseményeken. Az idei évben pedig még van néhány szabad hétvégéjük, így bátran keresd őket, ha minőségi élő zenét szeretnél akár lagzira, keresztelőre, születésnapra vagy épp a nyugdíjba vonulás megünneplésére.

Aki a repertoárral vagy akár időpont-foglalással kapcsolatban szeretne bővebb információkhoz jutni, azok hívják a 0745-567-580-as telefonszámot vagy látogassák meg a Party Mistral honlapját ide kattintva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: