2015-11-13 13:39:25• hírek • Szatmar.ro

Egy hölgy és egy úr fürdőzhet ingyen szombaton

A Szatmár.ro és az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő közös nyereményjátékán két darab kétszemélyes belépőjegyet sorsoltunk ki az idei első, november 14-én megtartandó éjszakai fürdőzésre. A szerencsés egy hölgy és úr lett - valamint az a két személy, akiket magukkal visznek!

Véget ért a várakozás, visszatérnek a felejthetetlen hangulatú, szauna-szeánszokkal színesített éjszakai fürdőzések. Az őszi szezon első ilyen rendezvényét november 14-én, szombaton tartják az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdőben. A kapunyitás 22 órakor lesz, a fürdőzés pedig hajnali 2 óráig fog tartani.

A résztvevők a szokásoknak megfelelően használhatják majd az összes fedett élménymedencét, a gyógyító termálvízzel feltöltött medencéket és a szaunákat. Apropó szaunák! Az éjszakai fürdőzésekkel visszatér Szatmárnémetibe a mátészalkai szauna-mester, Sanyi bácsi is, úgyhogy garantált a forróság, az izzadás és a méregtelenítés!

Az évadnyitó éjszakai fürdőzést Dj. Gaby retró slágerei és napjaink legjobb zenéi teszik majd felejthetetlenné. A lazító fürdőzésre egy belépőjegy 25 lejbe kerül. Nyerteseink, Buia Orsolya és Czizma Attila viszont ingyen élvezhetik majd az est valamennyi testi-lelki kényeztetését.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: