2018-02-23 10:38:52• hírek • (x)

Egy hét múlva kiderül, ki lesz a Dacia Duster boldog tulajdonosa

Biztosan te is sokszor szemeztél a Shopping Plaza előtt kiállított Dacia Dusterrel és eljátszottál a gondolattal, milyen lenne, ha te vihetnéd haza. Nos, még nem késő tenni egy lépést az álmaid megvalósítása felé.

Hogy mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson? Vásárolj a Shopping Plaza bármelyik üzletében minimum 100 lej értékben, keresd meg a földszinten a Sensibluval szembeni információs pontot, töltsd ki a szükséges jelentkezési lapot és máris ott vagy a lehetséges nyertesek között!
 

Ha bedobtad abba a bizonyos urnába a jelentkezésedet, nincs más dolgod, mint március 1-én részt venni a nagyszerű programokkal egybekötött sorsoláson. Ha mégsem te nyernéd a fődíjat, akkor sincs okod a búslakodásra, hiszen a vásárlók közül 10 szerencsés egy-egy 300 lej értékű nyereményszelvény tulajdonosa lesz.
 

A házigazda Shopping Plaza nem csak az ajándékokról, hanem változatos programokról is gondoskodott.  Az ünnepélyes díjátadót a Passion Moms, a Piticii Pasionați, a Passion Kids, Passion For Salsa felnőtt táncosai teszik színesebbé, a vendégek átmozgatásáról pedig Brigi gondoskodik, aki a legpörgősebb Zumba gyarkolatokkal készül a közönségnek. A legkisebbek szórakoztatásáról pedig Ella Bella gondoskodik.
 

Ha valamiért mégsem tudnád a helyszínről követni az eseményeket, akkor se aggódj: a sorsolást a TV is közvetíti majd, és az esemény  Facebook oldalán is mindent nyomon követhetsz majd.
 

Téged is vár a Shopping Pláza! Ünnepeljük együtt a tavaszt!

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: