2014-06-16 15:33:50• hírek • Kocsis Zoltán

Halálra gázoltak egy kerékpárost Aranyosmeggyes közelében

Alig egy nappal azt követően, hogy Gencs közelében életét veszítette egy nagybányai motoros, újabb halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Szatmár megyében. Ezúttal Aranyosmeggyes a helyszín, az áldozat pedig egy kerékpáros.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a baleset hétfő délben, 12.58 perckor történt a DN 19F országút és a DJ 195 megyei út kereszteződésénél. A 37 éves patóházi férfi kerékpárjával próbált meg ráfordulni a főútra, ám nem adott elsőbbséget a feléje robogó MAN típusú tehergépkocsinak. A teherautót vezető 53 éves Cornel B. pedig már nem tudta elkerülni a tragédiát.

A baleset következtében a patóházi férfi, akinek személyazonosságát nem hozta nyilvánosságra a rendőrség - a helyszínen szörnyethalt. Az elsődleges vizsgálatok alapján a kamion sofőrje nem fogyasztott alkoholt vezetés előtt. Miden kétséget kizáróan azonban ezt csak a vérvizsgálat után lehet megállapítani.

Egy napon belül ez második emberéletet követelő közlekedési baleset Szatmár megyében, mivel vasárnap Gencs közelében egy nagybányai motoros veszítette életét, amikor kerékpárjával az árokba sodródott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: