2011-11-22 17:11:59• hírek • Szatmar.ro

Egy hét alatt 2700 kilométer vár a VSK-ra

A megszokottnál is kevesebb szabadidejük lesz az elkövetkező egy hétben a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapat tagjainak, mivel a lányokra három nehéz idegenbeli fellépés is vár. Számítások szerint ez körülbelül 2700 kilométernyi buszozást jelent.

Dan Fleseriu tanítványai előbb szerdán, a Közép-Európa-Liga (KEL) negyedik fordulójában a Valosun Brno otthonában léphetnek pályára. Ezt követi szombaton egy Marosvásárhelyen lejátszandó bajnoki, majd jövő héten újabb külföldi fellépés: a szlovákiai Poprádban a KEL ötödik játéknapja következik.

„Három nehéz idegenbeli mérkőzés következik, fárasztó utazásokkal, de megpróbálunk minél jobban kijönni ebből az egy hétből. A zsinórban elért három bajnoki győzelem önbizalmat is adott a lányoknak, így jó eredményekben bízunk" - mondta még a vasárnap esti temesvári sikert követően Fleşeriu.

Fógel László klubelnök mindenképpen győzelmet vár a lányoktól Csehországban, mivel egy siker esetén a VSK szinte bebiztosítaná, hogy ott lehet a liga négyes döntőjében. Szintén bizakodásra adhat okot, hogy az első fordulóban, Szatmárnémetiben Claudia Popék 92-73 arányú győzelmet arattak a Brno ellen.

Szintén idegenben, a németországi Wasserburgban lép pályára a KEL másik romániai csapata, az Arad is. A Maros-parti együttes eddig mindhárom meccsét megnyerte a B csoportban, ám kérdés, miként hat az együttesre, hogy a hétvégi, Gyulafehérvár elleni vereség után menesztették Zoran Viszicset, akinek a helyét eddigi segítője, Dan Moraru vette át.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: