2012-02-02 17:12:36• hírek • Szatmár.ro

Kőkemény ellenfele lesz a VSK-nak

A VSK férfi kézilabdacsapata szombaton 11 órától a veretlen konstancai csapatot látja vendégül.

Az elmúlt hétvégén, ha kicsit megkésve is, de véget ért a kézilabda-bajnokság őszi idénye, most hétvégén pedig már a tavaszi idény első meccseit játsszák. A VSK hazai pályán egyetlen góllal, egy igen nehéz meccsen aratott győzelmet, most pedig egy kőkemény ellenfél vár a szatmári fiúkra.

Az idei bajnokságban eddig minden meccsét megnyerő Konstancai HCM nem csak amiatt számít toronymagas favoritnak az összecsapáson, hogy tizenhárom forduló óta nem találtak legyőzőre, hanem mert a román kézilabda válogatott „alapját" is ez az együttes biztosítja.

A szatmáriak tehát meglehetősen esélytelenek, ráadásul a sérüléssel küszködő Surducant és nem áll a csapat rendelkezésére a nemrég vakbélgyulladással operált Mateias sem. Palkó és Istrate fiai a hétvégi meccsen túl inkább a következő, szintén Szatmárnémetiben játszott meccsre koncentrálnak, amikor a Bukaresti CSM együttesét fogják fogadni.

Nemzeti Liga, 14. forduló, péntek: Tg. Jiu-i Pandurii-Bákói Stiinta. Szombat: Ploiesti-i CSM - Temesvári Poli, Szatmárnémeti VSK-Konstancai UCM. Vasárnap: Bukaresti CSM - Krassó-Szörényi CS (DigiSport 1, 11.00), Steaua - Székelyudvarhelyi HC, Tordai Potaissa - Calarasi-i Dinamo (DigiSport 2, 20.00), Kolozsvári U Transilvania - Suceavai Bucovina.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: