2015-04-20 15:21:40• hírek • Kocsis Zoltán

Egy háznak és egy kerítésnek csapódott a BMW - utasai elhagyták a helyszínt

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap hajnalban Kismajtény településen: a rendőrséget csak órákkal később értesítették az esetről, ám így is sikerült azonosítaniuk az érintetteket.

A nagykárolyi rendőrséget 9.50-kor értesítették arról, hogy a hajnali órákban közlekedési baleset történt Kismajtényban. Egy BMW a túlzott sebesség miatt egy kanyarban elhagyta az úttestet, nekicsapódott egy háznak, majd egy másik ház kerítésében állt meg. Az utasok viszont elhagyták a helyszínt.

Egyikük azonban 07.00 órakor jelentkezett a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályán, hastáji fájdalmakra panaszkodott. Az alapos kivizsgálás kiderítette, hogy leszakadt a lépe.

Közben kiderült, hogy a baleset hajnali három óra körül történt. A rendőrség azonosította a gépkocsi vezetőjét, Adrian T.-ét is, akinél az alkoholszonda 0,30 mg/l alkoholszintet regisztrált. Ellene gondatlanságból elkövetett testi sértés és a baleset helyszínének engedély nélküli elhagyása miatt indítottak eljárást.

Szerencsére nem okozott balesetet az a 15 éves lány, akit Aranyosmeggyesen állítottak meg a rendőrök egy Ford kormánya mögött. Kiderült, a lány 20 éves barátja adta át a gépkocsit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: