2017-04-12 14:49:09• hírek • Szatmár.ro

Egy határozati pont volt, azt sem szavazták meg

A PNL és az RMDSZ tanácsosai főleg tartózkodással jelezték: nem feltétlenül elégedettek az Apaserv működésével.

A szerdán tartott rendkívüli tanácsülésen a tanácsosoknak egyetlen határozattervezet ügyében kellett dönteniük. A téma az Apaserv vízszolgáltató vállalat adminisztratív tanácsának kiértékelése, illetve annak elfogadása volt. A tanácsnak hét tagja volt, ebből négyen továbbra is tagok szeretnének lenni, viszont csak egy személy felelt meg teljes egészében az elvárásoknak: Stegerean Danutiu Vasile Viorel, aki amúgy az Apaserv vezérigazgatója is.

A határozattervezet csak a jogi bizottságon ment át, a szolgáltatások bizottság két mellette szavazattal és három tartózkodással elutasította. 

A tanácsülésen is bukott a tervezet, a PSD ugyan megszavazta, az RMDSZ és a PNL frakció tartózkodással és nem-szavazattal utasította el a tervezetet.

Albu Adrian alpolgármester a tanácsülést követően a sajtósok kérdésére válaszolva elmondta: nem értenek egyet azzal, hogy az igazgató jelen legyen az adminisztratív tanácsban és a cég csúcsvezetésében is - az igazgató ugyanis épp a tanácsnak kell számot adjon az általa elvégzett munkáról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: