2011-06-19 23:36:45• hírek • Szatmar.ro

Egy harmadik és egy negyedik hely

Az elmúlt hét második felében illetve annak végén Temesváron rendezték a tőrözők Román Kupáját, ahol előbb a lányok, majd a fiúk léptek pástra. Miután a szebbik nem képviselői érem nélkül zárták szereplésüket, az erősebbik nem ezúttal is erősebbnek bizonyult: bronzérmet szerzett a csapatversenyben.

Egyéniben összesen harminc főt számlált a mezőny, köztük kilencen képviselték a Szatmárnémeti Sportklub színeit. A legjobb nyolcba viszont csak Muresán Istvánnak sikerült bejutnia, aki a hatodik helyet szerezte meg. A többiek közül Caius Trenea a 9., Teofil Moisuc a 11., Ardelean Alexandru a 13., File Szabolcs a 18., Dascălu Bogdan a 19., Szemák Tamás a 20., Tărgovâţu Alexandru a 25., az immár veteránnak számító, Németországból visszatelepült 41 éves Bálint András pedig a 28. helyen zárt.

Ha egyéniben nem, csapatban viszont már összejött az érem, hisz a Muresán, Moisuc, Trenea, Bálint összetételű Sportklub I. a Steaua és a Temesvár mögött felállhatott a dobogóra. A szatmári érem már az elődöntők párosítása után biztossá vált, hisz a másik ágon a Sportklub II. játszott és vesztett elődöntőt, így a kisdöntőben a két szatmári gárda csaphatott össze: a „nagyok" 45-40 arányban beigazolták a papírformát.

„A kisebbek teljesítménye igen dicséretes, már az is kellemes meglepetés volt, hogy a négy közé jutásért legyőzték a kolozsváriakat. A 3. helyről döntő mérkőzésen mindenki közül Ardelean vívott a legjobban" - értékelt Lengyel Éva, aki File Attila kollégájával együtt készítette fel a fiúkat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: