2012-10-01 17:51:09• hírek • Szatmar.ro

Egy gólos vereség Pankotán

Szezonbeli második vereségét szenvedte el az Olimpia labdarúgócsapata hétfő délután Pankotán. A harmadik osztály V. csoportjában vitézkedő szatmáriak ezzel öt forduló után a harmadik helyet foglalják el a bajnoki tabellán.

A sárga-kékek csütörtökön még a Román Kupa 16-os döntőjében léptek pályára a Rapid ellen - és szenvedtek 6-0-ás vereséget -, emiatt kellett hétfőre halasztani a soron következő bajnokit. A bukaresti kupameccs azonban továbbra is ott volt a fejekben. „A kupában való részvétel egyfajta kaland is volt, melynek során a fiúk láthatták a különbséget a harmadik, a második és az első liga között. Két második vonalbeli csapatot sikerült legyőznünk, de a Rapid már egészen más kategória volt. A hat kapott gól azért egy kicsit sok, egy-két gólt mi is lőhettünk volna. Most már a bajnokságra kell koncentrálni, hogy megvalósítsuk céljainkat", jegyezte meg az elutazás előtt Csík Tibor vezetőedző.

Nos, úgy tűnik, a játékosoknak nem sikerült kiheverniük a csütörtöki zakót és talán ennek is tudható be, hogy Pankotáról is pont nélkül jöttek el. A meccs egyetlen találata az 58. percben esett, amikor, közvetlenül egy hazai kapufa után, a szögletet követően Uibanu lőtt kapura, a labda megpattant Micas lábán és onnan vágódott a hálóba.

A találkozó után Csík meglehetősen lesújtva értékelt. „Le vagyok törve! Ismét több ziccert kihagytunk, a helyzetkihasználással megint nagy gondok voltak. Ezzel a vereséggel újabb lépéshátrányba kerültünk, de megyünk tovább, remélem a csapat összeszedi magát a következő meccsre".

Öt fordulót követően az Olimpia 9 pontjával a harmadik helyre esett vissza, három ponttal lemaradva a négy meccs után hibátlan Vajdahunyad valamint a jobb gólkülönbséggel rendelkező Zilah mögött.

III. Liga, 5. csoport, 5. forduló:
Pankotai Şoimii-Szatmárnémeti Olimpia 1-0
gól:
Uibariu (58.)
Az Olimpia összeállítása: Şuta - Glodean, Micaş, Silaghi, Iuhas, Villand, Botos, Homorozan (Molnar 82.), Hanus (Roatis 58.), Danila (Marinaş 54.), Feier (Dragoş 65.).

További eredmények:
Zilahi FC-Aranyosgyéresi Seso 4-2
Kolozsvári Sănătatea- Petrozsényi Jiul 0-0
Máramarosszigeti Plimob-Borossebesi National 1-4
Fugyivásárhelyi CS-Gyulafehérvári Europa 1-1
A Vajdahunyadi FC-Tordai FCM mérkőzést nem rendezték meg, mivel a vendégcsapat nem utazott el, így a találkozót várhatóan 3-0 arányban a vajdahunyadi csapat javára írják
A Dés állt.

A következő forduló, péntek:
Petrozsény-Zilah,
Borossebes-Pankota
Torda- Máramarossziget
Gyulafehérvár-Vajdahunyad
Szombat: Olimpia-Dés (15.00)
Aranyosgyéres-Fugyivásárhely
A Sănătatea áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: