2012-06-21 10:17:43• hírek • Szatmar.ro

Egy gólos krassói vereség az osztályozón

Nem jutott fel a harmadik osztályba Szamoskrassó labdarúgó csapata, miután a Zilahon megrendezett osztályozón 1-0 arányú vereséget szenvedett Bihar megye bajnokától, Váradapátitól.

A találkozó viszonylag hamar eldőlt, a bihariak már szűk negyed óra után megszerezték a vezetést - később kiderült, hogy ez a találkozó egyedüli gólja. A 14. percben egy gyors támadás során szélről visszagurították a labdát a második hullámban érkező Brannak, aki értékesítette a ziccert.

A folytatásban a Szamoskrassónak is megvoltak a helyzetei, ám Bozsó, Merce és Maxim sorra elpuskázta azokat. A második félidőben inkább a szatmáriak domináltak, ennek ellenére a bihariak könnyen bebiztosíthatták volna győzelmüket, ám két nagy ziccert is elpuskáztak.

Az eredmény tehát nem változott, így a több másod- és harmadosztályos rutinnal rendelkező játékost felsorakoztató Váradapáti jutott egy ligával feljebb, a Szamoskrassónak meg kellett elégednie a megyei bajnoki címmel. Ezzel együtt nem lehetnek elégedetlenek, mert ez a klub fennállásának legjobb eredménye.

"Egyértelműen a tapasztalat döntött a javukra. Nekünk időbe tellett, amíg felvettük a ritmust, ami kétségtelenül magasabb volt, mint amihez hozzá voltunk szokva. Ezzel együtt a második félidőben jobbak voltunk fizikailag és ez engem is meglepett. Hiába domináltunk azonban, olyan jól betömörültek, hogy nem nagyon tudtunk komoly ziccert kialakítani és átlövésekkel is hiába próbálkoztunk", mondta a Szatmár.ro-nak Domokos Levente, a Szamoskrassó védője, aki ezúttal 80 percet töltött a pályán. "Az első félidőben olyan ellenfelem volt, aki miatt kifutottam a lelkemet is. Aztán egy óra után lecserélték, mert ő is elfáradt. Ezután már jobban tudtam támogatni a támadójátékunkat, de sajnos ez sem segített, mint ahogy az sem, hogy az edzőnk csatárt küldött be helyettem", tette hozzá.

A Szamoskrassó összeállítása: Cadar - Rápos R., Sălăgeanu, Rapos J., Kölcsey, Domokos (Gergely 80.), Negrean (Nistor 46.), Maxim, Pop M., Merce (Miclea), Bozsó.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: