2011-02-25 21:16:22• hírek • Szatmar.ro

Egy góllal nyert a VSK

Idei második hazai mérkőzését is megnyerte a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda-csapata, ám a Nagybánya elleni regionális derbi után a Temesvár ellen szinte szó szerint vért izzadt, ám ezúttal ez kellett ahhoz, hogy 28-27 arányban nyerni tudjon.

Már a kezdés sem ígért egy sétagaloppot, tekintve, hogy az első gólt a vendégek szerezték, a hazaiak pedig csak a hetedik percben Timofte góljával tudták átvenni a vezetést 5-4-re. A következő percekben hiába tett szert három gólos vezetésre a VSK, a Temesvár 9-9-re egyenlített, majd szinte a szünetig vezetett. A hazaiak folyamatosan futottak az egyenlítés után, ám a szünet előtti pillanatokban egy időn túli szabaddobásból Várady betalált, így 17-16-os előnnyel a vonulhattak öltözőbe a szatmáriak.

A második félidő eleje egyértelműen a hazaiaké volt, akik 27-23-as előnyre is szert tettek. Egy-egy kihagyott büntető után azonban a vendégek egyre inkább feljavultak és 27-26-ra megközelítették a VSK-t,. Bár Savlovschi révén ismét kettő lett a hazaiak előnye, a vendégek gyorsan lefaragtak egyet hátrányukból.


A VSK egy góllal többet dobott, mint a Temesvár
A VSK egy góllal többet dobott, mint a Temesvár


Már csak másodpercek voltak a mérkőzésből, amikor a szatmáriak időt kértek, ezt követően pedig addig tartották a labdát, amíg csak lehetett. A Temesvár három másodperccel a vége előtt szerezte meg a játékszert, ám ez kevés volt ahhoz, hogy érdemi támadást indítson, így a VSK 28-27 arányban megnyerte az összecsapást.

Szatmárnémeti VSK - Temesvár 28-27
a szatmári gólszerzők:
Savlovschi 10, Vizsbovszkij 6, Timofte 6, Libert 2, Mateias 3, Várady 1.
Játszott még: Panazan, Teremi, Munea, Oláh, Mates.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: