2014-06-19 13:15:21• hírek • Szatmár.ro

Egy hét alatt a harmadik halálos közlekedési baleset a megyében

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Fekete betűkkel kerül be ez a hét a Szatmár megyei közúti balesetek statisztikáit tartalmazó feljegyzések közé: szerdán immár a harmadik személy vesztette életét. Ezúttal egy mindössze 17 éves lány volt az áldozat.

A baleset Szatmárudvari bejáratánál történt 14.42 perckor. A rendőrség tájékoztatása szerint a 19 éves szatmárnémeti illetőségű N. Sándor Pál a túlzott sebesség és elővigyázatlanság miatt elveszítette uralmát Daewoo Cielo típusú személygépkocsija fölött, amely lesodródott az úttestről és a menetirány szerinti bal oldali árokba borult.

Az autóban összesen négyen tartózkodtak, közülük hárman súlyosan megsérültek - egyedül a sofőr úszta meg szinte karcolás nélkül. Két 17 éves és egy 20 éves fiatalt a Szatmár Megyei Kórházba kellett szállítani. Sajnálatos módon egyikük, egy 17 éves lány életét az orvosok már nem tudták megmenteni: kezelés közben életét vesztette.

A gépkocsi vezetőjét a helyszínen alkoholszondának vetették alá, az eredménye negatív lett. Ezzel együtt vérmintát vettek tőle, hogy pontosabb analízist is végezhessenek.

Szerencsétlen módon alig négy nap alatt ez már a harmadik halálos kimenetelű közlekedési baleset Szatmár megyében: vasárnap Gencs közelében egy 28 éves nagybányai motoros vesztette életét, hétfőn pedig egy 37 éves patóházi kerékpárost gázolt egy kamion Aranyosmeggyes közelében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: