2014-07-01 13:25:56• hírek • Kocsis Zoltán

Egy férfi életét vesztette kedd reggel közlekedési balesetben

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Súlyos közlekedési baleset történt kedd reggel Szatmár megyében, Bujánháza település területén: egy Dacia típusú haszongépjármű összeütközött egy Mercedes kamionnal. Egy férfi életét vesztette, további kettő megsérült.

A baleset reggel 08.00 órakor történt a DJ109L jelzésű megyei úton. A 61 éves, nyugdíjas B. Imre Dacia furgonjával szabálytalanul próbálta megelőzni az előtte haladó Renault személygépkocsit és összeütközött a szemben közlekedő Mercedes teherautóval.

A baleset következtében a Dacia utasa, a 42 éves újvárosi B. Zoltán szörnyethalt, a furgon további két utasa, egy 47 és egy 50 éves férfi pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség tájékoztatása szerint a sofőr sértetlenül megúszta az esetet.

A helyszínen elvégzett vizsgálatok szerint a balesetet okozó B. Imre nem állt alkohol befolyása alatt. Nem úgy a Mercedest vezető 20 éves Daniel C., aki a korai időpont ellenére 0,70 mg/l alkoholszintet „produkált" kifújt levegőben. Mindkét személy esetében vérvizsgálatot végeznek a pontos alkoholszint megállapításának érdekében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: