2009-11-10 15:34:01• hírek • Szatmar.ro

Újabb komoly erőpróba

A VSK kéziladba csapata a háromszoros Challenge Kupa-győztes otthonába készül.

Miután a hétvégén a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda-csapata három gólos vereséget (30-27) szenvedett a Challenge Kupa legutóbbi döntőjének a vesztese, a suceavai Bucovina ellen,  a fiúk ezúttal szerdán az említett finálé győztesével, a Resicabányával csapnak össze. A találkozóra szerda délután 17 órai kezdettel a dél-erdélyi városban kerül sor.

A hazaiak háromszoros Challenge Kupa-győztesnek mondhatják magukat és az idei bajnokságban is remekül szerepelnek, hisz eddig hét meccsükből ötöt megnyertek, egyet döntetlenre hoztak (26-26 a Steaua ellen) és mindössze egyet veszítettek el, méghozzá a bajnoki címvédő, a Bajnokok ligájában is remeklő Konstanca ellenében (26-20). A találkozóra eredetileg szombaton került volna sor, ám akkor a resicaiak az EHF-kupában a szlovén Trimotrebonje ellen lépnek pályára, így további három összecsapással együtt a szövetség előrehozta mérkőzést.

„Ilyen ellenféllel szemben a VSK számára a tisztes helytállás a cél, ha kevesebb mint 10 gól különbséggel kapunk ki, az már kisebb bravúrnak számítana. Mindenesetre ügyelni kell arra, hogy ne sérüljön meg senki, mert a jövő hét végén ismét egy nagyon nehéz meccset játszunk itthon a Tg. Jiu ellen" - mondta Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának az elnöke.

Ha már szóba került a Konstanca, el kell mondanunk, hogy a címvédőt eddig csak targu-jiuiak tudták legyőzni az idén...

Nemzeti Liga, 8. forduló, szerda:
Resciabányai UCM-Szatmárnémeti VSK
Kolozsvári U Transilvania-Székelyudvarhelyi HC
Nagybányai HC Minaur-Steaua (DigiSport, 16.30)
Medgidiai CSM-Konstancai HCM
Szombat:
Bákói Stiinta-Temesvári Poli
Suceavai Bucovina-Dinamo
Targu Jiu-i Pandurii-Brassói Rom Cri.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: