2010-02-10 13:36:28• hírek • Parajdi Andrea

Egy évre szerződnek

Lezárult a város közvilágításának karbantartására és működtetésére kiírt közbeszerzési eljárás. A nyertes cégekkel egy évre köt szerződést Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala.

Amennyiben nem érkezik fellebbezés az elbíráló bizottság döntése ellen február 12-én, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala aláírja a közvilágítás karbantartására és működtetésére szóló szerződést a nyertesnek hirdetett Interconect Kft.-vel.

A közvilágítás üzemeltetésére egy évig szerződik a város. A nyertesként kikerült vállalat forgalmi adó nélkül 220 ezer lejből oldja meg a legalapvetőbb teendőket. Az ő feladata lesz a közvilágítási és díszvilágítási lámpatestek kicserélése, illetve azok elhelyezéséhez és működéséhez szükséges berendezések beszerzése. A kiégett lámpák, a leszakadt vezetékek, a sérült oszlopok helyreállítása és egyéb adódó problémaelhárítás mind a céget terheli.

Azzal, ha a cég folyamatosan végzi a feladatait, és rendszeresen tart ellenőrzéseket, nagy számban elkerülhetők a különböző meghibásodások, hiszen időben ki lehet szúrni a várható rendellenességeket. A megkötés előtt álló szerződés nem tartalmaz komolyabb fejlesztéseket, illetve villamoshálózat-bővítést, egyszerűen a meglévő technológia használatát és az adott hálózat üzemeletetését írja elő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: