2009-08-06 16:15:56• hírek • Parajdi Andrea

Egy évre szerződnek

Lehet ajánlatokat letenni a szállító cégeknek a tej és kifli program keretében az iskolásoknak biztosított reggeli kihordására. Szatmárnémeti Önkormányzata szeptember 18-ig fogadja a dokumentumokat.

Ahogyan az ismert, ebben a tanévben nem a Szatmár Megyei Tanács szervezi meg az I-VIII osztályosoknak és az óvodásoknak járó tej és kifli kiszállításának közbeszerzését, ugyanis ez az alkalmazott módszer a tavalyi évben több galibát is okozott. A megyében akkor egyetlen egy szállító cég végezte a reggeli kiosztását, s mivel nem tudott operatívan működni sok településen száraz kiflit kaptak a gyerekek.

A hasonló esetek elkerülése végett úgy döntött a megyevezetés, hogy decentralizálja ezt a feladatot, és az egyes önkormányzatokra bízza, hogy helyben megszervezzék a reggeli kiszállítását. A települések természetesen megkapják a tej és kifli árát, a Megyei Tanács a 2009-es évre, vagyis a szeptember 15 és december 31 közötti időszakra már kiutalta a szükséges összegeket, több mint 3 millió lejt. Egyébként a tej és kifli program 2008/2009-ben a Szatmár megyei gyerekek számára 7,61 millió lejbe került.

Szatmárnémeti Önkormányzata augusztus 6-án indította el a reggeli kiszállítására szóló ajánlatkérést. Az érdekelt cégek egészen szeptember 18-ig, reggel 9:30 óráig tehetik le dokumentumaikat, amelyek nem csak, hogy meg kell feleljenek egy szigorú kritériumrendszernek, de mindenképpen alacsony árajánlatot kell tartalmazniuk, ha győztesként akarnak kikerülni. A nyertes cég a 2009/2010-es tanévra szerződnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: