2016-06-20 00:05:20• hírek • Blikk.hu

Egy évet halasztották, de végül összeházasodott az operettes álompár!

Összeházasodott Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari! A fiatalok már jó ideje tervezték a nagy napot, s állítják, végül pont olyanra sikeredett, amilyennek mindig is megálmodták!

Szinte semmi sem árulkodott arról, hogy szombat délután két híresség fogad egymásnak sírig tartó hűséget: a Vajdahunyad vára bejáratánál csupán egy tábla mutatta, hogy Máté és Annamari nagy napra készülnek. Aztán a templom előtti rész szép lassan megtelt a meghívottakkal, körülbelül hatvan vendég volt jelen, több szakmabeli; színész, művész is tiszteletét tette a nagy napon.

A vendégek fél hattól érkeztek, az esküvő pedig valamivel negyed hét után kezdődött. Szulák Andrea a lányával, Rozinával érkezett, Janza Katát pedig a volt kedvese, Szerényi László kísérte el. Mészáros Árpád Zsolt kedvesét és kisfiát is magával vitte. Gondos apuka lévén többször maga tolta a babakocsit, majd tartotta karjában kisfiát, akinek hosszú volt a közel háromnegyed órás szertartás. Vitray Tamás és Kállay Bori is mosolyogva várták, míg elkészülnek a csoportképek a templom bejárata előtt, majd kézen fogva, beszélgetve átsétáltak a fogadásra. Peller Anna is a férjével érkezett, s a vacsorára tartva apró részletekig átbeszélték a megható ceremóniát.

A cikk folytatását a Blikk.hu-n olvashatod.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: