2014-10-13 16:02:29• hírek • (x)

Egy éves születésnapját ünnepli a Trattoria per Passione

Pénteken, október 17-én az XXL Band koncertezik a szatmárnémeti olasz étteremben.

Pénteken ünnepel a szatmáriakat kitűnő olasz ételekkel kényeztető étterem: egy éves lesz ugyanis, ez alkalomból pedig az XXL Band zenekar koncertje fogja még ünnepibbé tenni az alkalmat. A Trattoria per Passione étterem életében elmúlt egy év eseményekben és megvalósításokban igen gazdag volt.

A megnyitás óta négy alkalommal is megújult az ételek sora, igazi olasz finomságokkal ismertették meg a szatmáriakat, számos rendezvénynek és koncertnek adott otthont az étterem. Emellett kialakult egy erős és igen vidám csapat - ők az étterem szíve és lelke egyben. A nyáron teraszt nyitottak, Chef Mario, az étterem főszakácsa pedig tévéműsorokban szerepelve avatta be a szatmáriakat az olasz konyha titkaiba.

A születésnapi rendezvény keretében fogják bejelenteni, hogy a Trattoria per Passione csapatához csatlakozott Chef Mirko, aki már a születésnap alkalmából meglepi az étterem vendégeit néhány különlegességgel. A szakácsról tudni kell, hogy a specialitásai közé tartoznak a házi készítésű tészták és csak friss hozzávalókat használ fel az ételek készítésekor.

Az ízek harmóniájába, számunkra egy egészen izgalmas ízvilágba kalauzolják a Trattoria per Passione szakácsai a szatmáriakat, amelyet minden érzékünkkel meg kell tapasztalni - az élmény pedig felejthetetlen lesz. Ez az egyik legfőbb ok, amiért érdemes felkeresni a hamisítatlan olasz ételekre specializálódott éttermet.

Aki asztalt szeretne foglalni a születésnapi estre, vagy bármelyik más napra, az megteheti a 0720-092-302-es vagy 0361-807-137-es telefonszámon, illetve a rezervari@trattoriaperpassione.ro email címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: