2008-09-17 17:54:13• hírek • Szatmar.ro

Egy éves a tánciskola

Különleges táncbemutatóval kápráztatták el a helyi közönséget a Nyíregyházi Táncegyesület tagjai, a szatmárnémeti Loga Dance Club első születésnapján.

A Loga Dance Club fennállásának első évfordulóját szeptember 17-én 18 órától az Északi Színházban ünnepelte, ahol színpadra léptek a Nyíregyházi Fanat-X Táncegyesület profi táncosai, akik a helyi közönséggel megismertették a latin és standard táncokat. A forró hangulatot ébresztő mozdulatok mellett, a nem mindennapi ruhaköltemények is vonzották a tekinteteket, s láthatóan a közönség is nagyszerűen szórakozott.

 

Az elmúlt egy esztendőben bebizonyosodott, hogy minálunk is igény van ezekre a táncstílusokra - keringő, tangó, quick step, slow fox, szalsza, szamba, cha-cha-cha, jive, rumba- hiszen a Loga Dance Club közel ötven táncos lábú szatmárit mozgatott meg a tanfolyamain.

Aki eddig csak álmodozott, hogy rövid szoknyás lányokat pörget, vagy éppen izmos férfikarok közt különféle táncmozdulatokat produkál, annak itt az ideje valósággá formálni régi képzeteit, ugyanis a Loga Dance Club szeptember 22-én ismét tánctanfolyamot indít a helyiek számára. A résztvevők a nyíregyházi táncegyesület oktatójától, Vékony Sándortól profi szinten sajátíthatnak el tizenkét táncstílust. A tanfolyam részleteiről több információ a www.logadance.ro honlapon található.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: