2011-04-02 12:15:12• hírek • Balog Anita

Egy éves a Szakértők-rovat

A Szatmár.ro hírportál 2010 április másodikán indította útjára a Szakértői rovatát, melynek célja az volt, hogy szakemberek segítségével választ adhassunk olvasóink felmerülő gondjaira és problémáira. Egy év működés után kijelenthetjük: nagy szükség volt egy ilyen rovatra, hiszen egy év alatt kétezer kérdést válaszoltak meg szakértőink.

A 16 szakértő közreműködésével elindított rovat rövid időn belül nagy ismertségre tett szert, folyamatosan érkeztek a kérdések a szakemberekhez, illetve a javaslatok: milyen szakértőkkel, témakörökkel kellene tovább bővíteni rovatunkat. Mi pedig megfogadtuk a tanácsokat, mérlegeltük a javaslatokat, így egy év elteltével a szakértők tábora 39 fősre nőtt, és a bővítés nem állt meg.

Az egy év alatt összesen közel kétezer kérdés futott be hozzánk, szakértőink pedig legjobb tudásuk szerint és a lehető leggyorsabban tanáccsal látták el a kérdezőket. Az elmúlt egy évben több mint negyvenezren böngészték a válaszokat, s mivel a konkrét esetek mellett általánosabb kérdésekre is érkeztek válaszok, valószínűleg már a feltett kérdésekből és válaszokból is megoldást talált gondjára.

A legnagyobb népszerűségnek az egészségüggyel, lelki ügyekkel, joggal, számítástechnikával, egészséges élettel és gyermekneveléssel kapcsolatos szakértőink örvendenek, ők kapják a legtöbb kérést. Ők név szerint: Borsi Zsuzsa pszichológus, Gittinger Orsolya ügyvéd, Dr Molnár Zsolt állatorvos, Láng László orvos, Bartha Dezső ortopéd traumatológus, Dr Telegdy József, fogorvos , Berecz Tamás informatikus, Tallián Krisztián gyermekpszichiáter, Luczky Zita újszülött-gyógyász, Gödri Réka lelkész, Kerekes Emőke aerobic-edző és életmód tanácsadó. Természetesen a többi partnerünk is rengeteg kérdésre adott választ és ezúton szeretnénk megköszönni az összes szakértőnknek áldozatos munkájukat.

Olvasóinknak pedig azt ígérjük: igyekszünk tovább fejleszteni a népszerű rovatot, hogy minél szélesebb témakörben segítségére lehessünk a tanácsra szorulóknak.Továbbra is várjuk ötleteiket és javaslataikat, milyen szakértőkkel bővüljön rovatunk, ígérjük, a javaslatokat áttanulmányozzuk és felvesszük a kapcsolatot az önök által javasolt témakörök szakértőivel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: