2013-07-09 16:10:34• hírek • Szatmár.ro

Kedvezmények és új termékek a Creative Hobby Shopban

Új termékekkel és akciókkal várja régi és új vendégeit Szatmárnémeti egyetlen hobbi boltja, a Creative Hobby Shop. Az ékszerkészítés szerelmeseinek és a decoupage technikával foglalkozóknak most mindenképp megéri betérni.

A Creative Hobby Shop továbbra is igyekszik kiszolgálni az alkotni vágyókat, a kreatív iskolásokat, a hobbizás szerelmeseit, kicsiket és nagyokat egyaránt.

A bolt ezentúl még gazdagabb gyöngykínálattal várja vendégeit: a választék féldrágaköveket, nagyobb méretű, színes gyöngyöket, akril-, üveg- és fa gyöngyöket tartalmaz, valamint a decoupage technikához nélkülözhetetlen új szalvéták, festékek és dekorációs kellékek is megtalálhatóak a polcokon.

Ha hobbid az ékszerkészítés, és most nyáron szívesen készítenél egyedi, stílusos darabokat, akkor mindenképp érdemes betérned, ugyanis a csomagolt gyöngyöket és az ékszeralkatrészeket akciósan beszerezheted, sőt a süthető gyurma is kedvező áron kapható. Négy csomag gyöngy mellé egy ötödik jár ajándékba, és ugyanez az ajánlat vonatkozik az alkatrészekre is.

Egyre népszerűbb a süthető gyurmázás, ami nem csak dekoratív tárgyakat, hanem kreatív ékszereket is eredményez. Amennyiben öt ilyen gyurmát vásárolsz a Creative Hobby Shopból, egy hatodikat kapsz ingyen.

A hobbi bolt ezen a nyáron a decoupage szerelmeseinek is kedvez, ugyanis sok új szalvéta, gazdag festékkínálat várja az érdeklődőket. Mindezek a kellékek szintén akciósak: 4 szalvétához egy jár ajándékba, öt festék mellé pedig még választhatsz egyet.

Ha ékszerkészítéssel kapcsolatos kérdéseid vannak, térj be bátran hétköznaponként 17-18 óra között a Creative Hobby Shopba, a Stefan cel Mare 2 szám alatt.

A hobbi bolt hétköznaponként reggel 9-től délután 18 óráig, szombaton pedig 9-től 14 óráig várja a kedves vásárlóit.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: