2011-01-03 09:00:27• hírek • Blikk

Egy éve nem talál párt Ihos József

Egy évvel ezelőtt szakított 21 évvel fiatalabb kedvesével Ihos József (53), de azóta sem talált magának párt.

A humorista pedig mindent megtesz azért, hogy társra leljen, de úgy tűnik valami mégis csak hibádzik, nem kell a nőknek. „Kató néni" ezért úgy döntött, hogy a babos kendőt egérre, internetre és társkereső oldalakra cseréli. Egyelőre azonban az internetes társkeresés sem hozott sikert.

- Szerintem egyedül fogok meghalni. Ez a sorsom, hogy egyedül legyek - mondta Ihos miután szakított Viktóriával. A humoristából akkor csak a szomorúság beszélt, de most, egy évvel később még mindig tartja állítását, ugyanis hiába regisztrálta fel magát az ismerős és társkereső oldalakra, a szerelem elkerüli.

- A fél életemet az internet előtt töltöm. Regisztráltam magam több ismerőskereső és társkereső portálra, sőt gyakran chatelek nemcsak ismerősökkel hanem hölgyekkel is, de amint elárulom, hogy ki vagyok, meghal az ismerkedés. Vagy nem hiszik el, hogy tényleg én vagyok, vagy nem akarnak ismert emberhez közelebb kerülni. Talán ezek a leggyakoribb okok - sóhajtott Ihos, aki még webkamerát is beüzemelt otthonra.

- Megtanultam mindent, ami a számítógéppel és az internettel kapcsolatos, ezért vettem webkamerát is. Gyakran használom. Ezzel bizonyítom, hogy én én vagyok - mondta el Ihos, aki elárulta milyen nőkre bukik.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Kató néni szerelmet keres a neten.
Kató néni szerelmet keres a neten.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: