2018-11-14 05:28:03• hírek • Blikk.hu

Egy emberként imádkoznak a rajongók Sas Józsefért

Sas József állapota annyira leromlott, hogy jelenleg a házát sem tudja elhagyni.

Aggasztó hírek érkeztek a humorista állapotáról: Sas József túlhajszolta magát az utóbbi időben, aminek nem lett jó vége. Jelenleg a sok stressz miatt annyira le van gyengülve, hogy idei összes fellépését le kellett mondania, ahogy az új, 2018-as szilveszteri Sas-kabarét is. A drámai döntés mögött a humorista vérnyomásingadozása áll, a Bors információi szerint a művész jelenleg még az otthonát sem tudja elhagyni. Mindezekről egy videóüzenetben számolt be rajongóinak, hozzátéve: reméli, jövőre már jobban lesz.
 

A betegeskedő humorista nemrégiben nyilatkozott az ATV-nek, azt is elárulva, bár most nincs túl jól, új műsorral is készül a jövőben:

„A színpadon nagyon jól érzem magam, nem kell aggódni értem. Csak felőrlődtem a szervezés közben jelentkező problémákban [...]
 

Ezek miatt az egyeztetési nehézségek miatt hagyom most abba a Fészekben a sorozatos előadásokat, de nem a színpadot, a színészetet hagyom ott, mert azt nem tudom. Erre születtem, és a közönség éltet.”
 

„A vallásos Sas Józsi-rajongóktól imát kérnék, a többiektől drukkolást, az orvosoktól és a diagnosztikai háttértől pedig nagy-nagy odafigyelést, mert nem akárkinek az élete van a kezükben. A közönség visszavárja nagy kedvencét” – üzent a Sasfészek Facebook csoportjának vezetője, Andrea, aki a többi rajongót is arra biztatja, hogy foglalják imájukba a humoristát.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: