2010-05-17 09:53:48• hírek • Póti Orsolya

Egy éjszaka a múzeumban

Városunkban idén is megrendezték a Múzeumok Éjszakája nemzetközi ünnepet, mely alkalmából a Művészeti Múzeum érdekes tárlattal, a Megyei Múzeum pedig izgalmas programokkal várta a látogatókat.

Városunk két múzeuma szombat este 21 órától hajnali 1 óráig tárt kapukkal várta a látogatókat, mindemellett az érdeklődők éjféltől részt vehettek a Megyei Múzeumban szervezett izgalmas programokon. A rossz idő miatt a tűzijáték és a lovasbemutató elmaradt, valamint az „Egy éjszaka a múzeumban" szabadtéri előadás a Megyei Múzeum előcsarnokába költözött. Ettől függetlenül a szép számban megjelenő közönségnek egy izgalma és látványos programban volt része.

A jó hangulatot humoros jelenetekkel félbeszakított divatbemutató teremtette meg. A nézőket Aldo Blaga pörgős dalai, valamint a két világháború közötti időszakot felelevenítő táncprodukció szórakoztatta. A különböző korszakokat idéző divatbemutatót a szatmári sportklub vívói tették színesebbé egy kis párbajjal. A rendezvény különlegessége az volt, hogy hajnali 1 óráig ingyenesen lehetett látogatni múzeumainkat.


Humoros történetekkel félbeszakított divatbemutatóra került sor
Humoros történetekkel félbeszakított divatbemutatóra került sor


A divatbemutatót a szatmári sportklub vivói teték még színesebbé
A divatbemutatót a szatmári sportklub vivói teték még színesebbé


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: