2014-12-17 16:03:28• hírek • MTI

Egy brit diáklány több mint 16 ezer fontot gyűjtött egy hajléktalan számára

Egy brit diáklány 16 ezer 500 fontot (93 ezer lej szerk.) gyűjtött össze egy hajléktalan férfi számára, aki utolsó fillérjeit ajánlotta fel neki, hogy hazajuthasson éjszaka, miután elvesztette a bankkártyáját - írja a Business Insider internetes portál.

Dominique Harrison-Bentzen elmesélte: miután elvesztette a bankkártyáját, a kora hajnali órákban egy hajléktalan férfi ragaszkodott ahhoz, hogy az összes pénzét, 3 fontot odaadhassa neki taxira.

"Nem vettem el a pénzt, de nagyon meghatott a kedves gesztus ettől az embertől, aki naponta kénytelen szembesülni a közönnyel " - mondta el az egyetemista diáklány.

Robbie hét hónapja él az észak-angliai Preston városának utcáin, és már híre ment az idegeneknek tett hasonló gesztusainak. A 22 éves lány elhatározta, pénzgyűjtésbe fog, hogy meghálálja a férfi kedvességét és fedelet szerezzen a feje fölé.

Dominique Harrison-Bentzen egy adománygyűjtő honlapon kérte az adakozókat, hogy legalább három fontot ajánljanak fel, mint ahogy Robbie is tette. Szerdára háromezer adományozótól több mint 16 ezer font gyűlt össze.

"Apró kedves cselekedeteink együtt képesek egy ember életét megváltoztatni" - hangsúlyozta a diáklány.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: