2015-12-02 14:05:48• hírek • Kocsis Zoltán

Egy bögre forró itóka a szülészeti osztály támogatásáért

„Egy bögre boldogság" címmel immár másodszor hirdet jótékonysági akciót Szatmárnémetiben a Rotaract Klub Egyesület. A decemberi gyűjtésből befolyó összeget a Szatmár Megyei Kórház szülészeti, nőgyógyászati osztályának támogatására fordítják.

A karitatív egyesület december 4-én nyitja meg a Rotaract-házikót a szatmári megyeközpontban. Az adományokért, felajánlásokért mindenki kaphat egy bögre forralt bort, meleg teát vagy forró csokoládét , sütiket.

Az így befolyt összeget egy kardiotokográf megvásárlására fordítják, amely eszköz lehetővé teszi az anya és a magzat szívműködésének vizsgálatát.

A házikó december 4. és 20. között minden nap 18 és 22 óra között várja az adakozókat. Tájékoztatásuk szerint csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap ráadásként szatmári művészek karácsonyi énekeket énekelnek, kántálnak majd a házikónál.

„Az „Egy bögre boldogság" tökéletes helyszín lesz valamennyi szatmári számára, hogy kizökkenjen kissé a hétköznapok egyhangsúságából és lehetőséget biztosít arra is, hogy bárki kellemes perceket tölthessen el barátai társaságában egy pohár forralt bor mellett. Mindez hozzásegít ahhoz, hogy minél jobban átérezzük a közeledő ünnep lelkületét", írja a Rotaract Klub közleménye.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: