2017-12-04 08:57:48• hírek • Szatmár.ro

Egy bögre boldogság: keddtől te is csatlakozhatsz a jótékonysági akcióhoz

Immár negyedik alkalommal rendezi meg a Rotaract Club jótékonysági akcióját, mellyel ebben az évben a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház sebészeti osztályát támogatják.

A december 5-22. között zajló akció során a Rotaract Club önkéntesei forralt bort, teát és forrócsokit ajánlanak fel a járókelőknek egy jelképes összeg fejében, mellyel az egyesület a helyi kórház sürgősségi osztályát szeretné támogatni egy korszerű berendezés megvásárlásában.
 

A meleg italokat lehet papírpohárban kérni, de porcelánban is, mely kiváló karácsonyi ajándék lehet, hiszen díszítése tökéletesen illeszkedik az ünnep hangulatához. Ebben az évben igazi gyűjteményt is ki lehet alakítani a bögrékből, ugyanis többféle modellt lehet majd kapni a Rotaract pultjánál.
 

A kéthetes akció során több szatmári előadó is koncerttel lepi majd meg a helyi közönséget, a gyerekek pedig a Télapónak is üzenhetnek, hiszen egy karácsonyi postaláda is felállításra kerül. A Rotaract Club standját a Dana II. Hotel előtt lehet majd megtalálni.


Mint arról már beszámoltunk, idén a Zeppelin Pub is csatlakozik az akcióhoz. Akik nem jutnak el a Dana II. elé, a Zeppelinben is kérhetnek egy kávét, melynek árából 1 lejjel ugyancsak a sebészeti osztályt támogatják majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: