2019-12-05 09:33:53• hírek • Bede Emőke

Egy bögre boldogság: idén az urológiai osztályt támogatja a Rotaract

Immár hatodik alkalommal rendezi meg a Rotaract Club azon jótékonysági akcióját, mellyel minden évben a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház egy kiválasztott osztályát támogatják.

A december 5–22. között zajló akció során a Rotaract Club önkéntesei forralt bort, teát, forrócsokit és aprósüteményeket ajánlanak fel a Shopping City parkolójába betérőknek egy jelképes összeg fejében, mellyel az egyesület ebben az évben az urológiai osztályát szeretné támogatni létfontosságú eszközök megvásárlásában. A „boldogság házikója” naponta 18 és 22 óra között várja a segítő szándékú személyeket a Károlyi úti bevásárlóközpont parkolójában – tájékoztat a Rotaract Club.
 

A klub által indított kezdeményezésnek köszönhetően 2014-ben a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház újszülöttosztálya egy bilirubinométert, egy évvel később a szülészeti osztály egy kardiotokográfot kapott. 2016-ban a sürgősségi új matracokkal, a gasztroenterológia pedig specifikus felszereléssel gazdagodott, 2017-ben a a sebészet felszerelését bővítették, a tavalyi évben pedig ismét a neonatológián volt a sor, mely ez alkalommal egy, az újszülöttek folyamatos megfigyelésére szolgáló rendszerhez jutott a támogatásnak köszönhetően.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: