2017-03-17 10:23:45• hírek • Szatmar.ro

Egy autós relikviáért bármit megtenne, és egy óráért?

Minden ember rajong valamiért az életben. Ezt a fajta rajongást, akár már mániának is lehet nevezni. Vannak emberek, akik a vonatokat kedvelik, mások a buszokat, vagy az autókat. Ez a fajta elköteleződés olyan méreteket ölthet, hogy egyesek képesek lehetnek lerajzolni egy komplett modellt. A járművek kedvelői meg is vehetik a különböző típusokat a játékboltokban. A videojáték ipar már régebben is foglalkozott, és mind a mai napig tevékenykedik autós játékok megalkotásával, valamint piacra dobásával.

A célcsoport mindinkább a fiatal korosztályt, de a felnőtt korcsoportot is egyaránt megcélozza. Bizonyára Önnek is voltak különböző poszterei gyermekkorában a szobájában. Egy igazi „autós őrült” birodalmában biztosan találhatóak autós poszterek, vagy képek a falon. Akkor tekinthető valaki verdamániásnak, ha az utolsó, legapróbb részletek is érdeklik az autókkal kapcsolatban. Ez abban nyilvánulhat meg, hogy az illető szeret kocsikról szóló könyveket is olvasni. Esetleg ott van még a másik véglet, hogy részt vesz számos autós rendezvényen. A rali különlegesen népszerű esemény az autósok életében.

Továbbá ott van még a Forma 1, amelyet évről-évre egyre többen keresnek fel. A rendezvényeken való részvételt, a kocsik szerelmesei egyfajta eufórikus érzésként élik meg. Nem lehet összehasonlítani semmivel sem, ami persze érthető. Hiszen teljesen más egy versenysorozatot otthonról végignézni a fotelben, egy televízióban, vagy személyesen élőben látni azt a versenyt, amin az illető mindig is részt szeretett volna venni.

Amennyiben imádja az autókat, és gyűjti is az ezzel kapcsolatos tárgyakat, most megteheti. A kocsik szerelmesei rálelhetnek azokra a dolgokra, amik hasznosak, és személyiségüket is kifejezik. Ez lehet akár egy férfi karóra is. A márkák között szerepel a Bobo Bird, a Skmei, és a Police karóra is. A Bobo Bird fából készült karóra. Led kijelzős és kvarc szerkezetes. Az óraszíj és óraház 100%-ig fából készült. A kék ledes világítás napfényben is jól látható. Kiváló minőségű karóra. Az óra össztömege csak 60 gramm, nagyon könnyű és kényelmes a viselése. Nem vízálló! A karórát dísz papírdobozban kapja meg. A szíj hossza: 25 cm, óraház átmérője: 40,5 mm.

A Skmei típusú óra több színben is kapható. A Skmei 1029 dual time s-shock sportos férfi karóra fekete műanyag szíjjal vehető birtokba. Funkciók: 12/24 órás időkijelzés, ébresztő, szundi gomb, világítás, stopper, részidő kijelzés, naptár, nap és dátum kijelzés. Kvarc óraműves, analóg és digitális kijelzővel. Vízállóság: 5 ATM. Az óraház átmérője: 56 mm, a szíj hossza: 26 cm.

A Police férfi karóra fekete színű valódi bőr szíjjal, analóg kijelzővel és miyota kvarc szerkezettel. A fehér számlapon szürke arab számok segítségével olvashatjuk le az időt, továbbá 3 óránál helyet kapott egy dátum mutató is. A számlapot ásványi üveg fedi. Az óra férfias és elegáns megjelenést kölcsönöz egyben. Remek viselet a hétköznapokban és alkalmakkor is. Vízállóság: 3 ATM. A szíj hossza: 23 cm.

Egy másik Police karóra fehér szilikon szíjjal, analóg kijelzővel és miyota kvarc szerkezettel látható weboldalunkon. A fehér számlapon rose gold színű vonaljelzés és arab számozás segítségével olvashatjuk le az időt. Vízállóság: 5 ATM. 

Van egy jó hírünk, ez még csak a kezdet, ugyanis a www.mutatosora.hu honlapon igen bő termékkínálatot találhat. Sőt, akár még születésnapra is vehet barátjának egy kiváló karórát, ha nem tud mást kitalálni. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és még több információra kíváncsi, látogassa meg a www.mutatosora.hu oldalt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: