2013-03-19 11:29:13• hírek • Kocsis Zoltán

Egy asszony miatti vita okozta a rózsapallaghegyi férfi halálát

Egy asszony miatti vita okozta annak a rózsapallaghegyi fiatalembernek a halálát, akit hétfő hajnalban egy galaci férfi késelt meg. A történet legmegdöbbentőbb mozzanata, hogy a család lefeküdt aludni, majd csak reggel értesítette a rendőrséget.

A hatóság emberei hétfő délután őrizetbe is vették az első számú gyanúsítottat, a 37 éves Artenie P.-ét. A galaci férfi évek óta juhászként dolgozott Rózsapallaghegyen. Elmondása szerint kettejük vitája egy asszony miatt robbant ki. A gyanúsított szerint nem ő kezdeményezte a verekedést, ő csak önvédelemből szúrta meg áldozatát. Kétszer.

A 25 éves rózsapallaghegyi férfi élettársa ugyanis korábban a galaci juhásszal élt együtt. Van is egy közös hat éves gyerekük. Vasárnap délután a juhász meglátogatta egykori apósát és ott találkozott leendő áldozatával. A két férfi italozásba kezdett, a dorbézolás pedig csak hajnalban ért véget. Igen tragikus körülmények között.

A galaci férfi szerint a túlzott alkoholfogyasztás következtében vita alakult ki közte és gyereke anyjának élettársa között. Vallomása szerint áldozata ragadott kést, amit őt kicsavart a kezéből, majd kétszer is belé döfött, puszta önvédelemből.

Miután a vita tárgyát képező nő megpróbálta elsősegélyben részesíteni élettársát, a zűrös család nyugovóra tért. Reggel pedig, miután felkeltek és látva a vérbe fagott férfit, értesítették a rendőrséget.

Artenie P.-ét a rendőrség őrizetbe vette és várhatóan az ügyészség napokon belül elrendeli előzetes letartóztatását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: