2013-10-25 10:39:19• hírek • Szatmar.ro

Egy arany, két bronz az ob. első napján

Remekül kezdődött a 15 éven aluliak számára kiírt országos tőrvívó bajnokság a Szatmárnémeti Sportklub számára: a fiúk egyéni versenyszámában egy aranyat és két bronzot szereztek a szatmáriak.

A legfényesebb medált Bodó Benjámin nyakába akasztották, aki az öt meccsen csak két tust kapott. A döntőben aztán 15-4 arányban győzte le azt a Cristian Candescut, aki nemrég a kadett korosztály európai körversenyének görögországi állomásán megverte a szatmári fiút.

A dobogóra azonban nem csak Bodó állhatott fel, hanem Aldea Iulian és Pop Edwin is, ők bronzérmet szereztek. A negyedik szatmári, Pop Steven a 17. helyen végzett.

„Aldeának a verseny elején kicsit megsérült a csuklója, de így is remekül vívott. A csoportban ő is csak négy tust kapott, és első helyen került fel a főtáblára", informált Izski Arnold, aki Lengyel Évával és File Attilával közösen készítette fel a fiúkat.

Pénteken a fiúk csapatversenye következik, majd szombaton a lányok egyéniben, vasárnap pedig csapatban mérik össze tudásukat. A Sportklubot  Haidu Adriana, Lazin Alexandra, Pótor Andrea és Aldea Rebeca képviseli.

Bodó Benjámin, Pop Edwin és Aldea Iulian - balról jobbra

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: